Ongelmat korjattu

Ongelma on saatu korjattua, jos virheilmoituksia tulee vielä niin ilmoittakaa niistä heti ylläpitoon webmaster@sarjakuvaseura.fi Palvelin on nyt vaihdettu vastaamaan tarvetta ja toiminnan pitäisi olla varmemmalla pohjalla. ______________________________________________________________________________ Kuvien/mediatiedostojen lisäämisessä on havaittu häiriöitä. Tällä hetkellä merkintöjen muokkaaminen näyttää toimivan muuten, mutta blogien päivittämisessä saattaa ilmetä muitakin häiriöitä, kunnes ongelma saadaan korjattua. Kyse on pienestä ongelmasta, joka ilmeni serverin päivityksessä. Ongelma on löydetty ja sitä korjataan parhaillaan.

Tags:

Trackback from your site.

Comments (4)

 • Avatar

  Kalle Hakkola

  |

  Jotain häikkää tuossa blogin luomisessa, pitää katsoa läpi.

 • Avatar

  Ida

  |

  Hei, mistä saa tuon avatarin käyttöön? Marilla, Grezenillä ja Mustalla Hevosella on.. Dashboardin Käyttäjät – Omat tietosi -sijainnissa on ”Henkilökuvasi ja henkilökohtaiset asetuksesi”, muttei asetusta kyseiselle henkilökuvalle.

 • Avatar

  Kalle

  |

  Avatarit haetaan Gravatar.com palvelusta, eli mene osoitteeseen http://en.gravatar.com/ ja luo itsellesi tunnus samalla sähköpostilla kuin olet luonut blogisi.

 • Avatar

  Ida

  |

  Jes, kiitos! Helppoa kun mikä.

Comments are closed

pienlehtimainos
pienlehtimainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

7 hours ago
RT @sarjakuvaseura: Jiipu Uusitalon blogissa: "Miksi terveydenhoidon ammattilaisia ei kouluteta kohtaamaan HLBTIAQ+-ihmisiä?" https://t.co/… hirnuperna photo
8 hours ago
RT @sarjakuvaseura: Jiipu Uusitalon blogissa: "Miksi terveydenhoidon ammattilaisia ei kouluteta kohtaamaan HLBTIAQ+-ihmisiä?" https://t.co/… RainbowHeels photo