kuti
syksy2015_kurssit

Pienlehden teko-ohjeita

Tässä youtubista hyvä ohje tuon yksinkertaisen pienlehden tekemiseen, jos pääsee unohtumaan miten se taiteltiinkaan.

Tags: ,

Trackback from your site.

pienlehtimainos
Suvi Ermilä

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

3 days ago
Sarjisblogissa jatkopohdintaa kuluttamisesta, sekä vaalien jälkeisestä ajasta. Kiina mainittu.

https://t.co/dye57S5BPi

#sarjakuva #sarjakuvablogit #totentanz https://t.co/0uzKOGI3xa
totentanzcomics photo
kuti
kuti
Suomen sarjakuvaseura ry
Suomen sarjakuvaseura ry19 hours ago
'Vuonna 2016 julkaistiin Prisma-puhelinsovellus, jolla pystyi jälkikäsittelemään kuvia piirrettyjen tai maalattujen tyylien mukaisiksi. Yksi sovelluksen sisältämistä tyyleistä muistutti Heikkisen mielestä vahvasti sarjakuvissa käytettyä tussin jälkeä.

”Niihin aikoihin monissa Facebookin taideryhmissä kirottiin, että nyt kaikki dillet tulee ja vie meiltä työt. Minä taas ajattelin kotona, että jes, nyt minä vien noiden työt!” Heikkinen naurahtaa.'


http

Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.

Käyttöehdot
Sarjainfo

Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Porthaninkatu 9
00530 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi