banaani
sarjakuvakeskus

Kesäkuun kuukauden blogi: Lorvia

Sarjakuvapäiväkirja on hyvä työkalu, sitä kanniskelen usein mukana minne menenkin. Sinne piirtelen lähinnä kaikenlaista mitä piirtohetkellä ympärillä näkyy ja tapahtuu, ja joskus kun innostun niin saatan piirtää jostain eri jännittävästä jutusta mitä mulle lähiaikoina on sattunut tai joku on kertonut.

Joskus tulee mielenkiintoisia sivuja, joskus ei. Melkein kaikki ne tänne blogiin laitan kuitenkin – luulen että joku niitä mielellään kuitenkin lukee, samaan tapaan kuin itekkin tykkään lukea lähes kaikkia vastaantulevia sarjisblogeja.

Ihmiset on hirveän mielenkiintoisia, mitä kaikkea ne itsestään ja ympäristöstään valitsee näyttää muille. Ei mulla mitään varsinaista asiaa tämän blogini kanssa ole, tahdon vain vastavuoroisesti jakaa omaa kokemustani, että kattokaa, tällaista on täällä, tällasia juttuja minä nyt näen. Tällaista minä nyt teen. Aina on joku jota kiinnostaa nähdä.

23-vuotias Laura Sillanpää on viettänyt tämän lukuvuoden Limingan sarjislinjalla opettelemassa taas piirtämään. Hän asuu kesäkuun alusta lähtien taas Tampereella.

”Varmaan vietän kesääni erinäisissä puistoissa ja pyörimällä milloin missäkin missä tuntuisi tapahtuvan jotain mielenkiintoista. Tulkaa seuraan istuskeleen niin saan uusia naamoja piirrettäväks.”

lorvia.sarjakuvablogit.com

Trackback from your site.

pienlehtimainos
pienlehtimainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
5 days ago
RT @sarjakuvaseura: Viivi Rintasen sarjakuva kertoo hänelle lähetetyn tositarinan itsemurhayrityksestä (sisältövaroitus). https://t.co/OCo… kimmohoo photo
5 days ago
RT @sarjakuvaseura: Viivi Rintasen sarjakuva kertoo hänelle lähetetyn tositarinan itsemurhayrityksestä (sisältövaroitus). https://t.co/OCo… Sarjakuvakauppa photo
sarjakuvakeskus
sarjakuvakeskus


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.
Aihetunniste Twitterissä: #sarjakuvablogit


Käyttöehdot
Sarjainfo

Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Porthaninkatu 9
00530 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi