Heinäkuun kuukauden blogi: Keeps Getting Petter and Petter

Saattaa sisältää joitain lapsille sopimattomia sisältöjä.

”Olen pitänyt sarjakuvablogia on-offina vuodesta 2007 lähtien. Bloggaan useimmiten lähimenneisyyden hauskoista tai mielenkiintoisista sattumuksista (tai tylsistä asioista jotka olen dramatisoinut hauskoiksi), tai dumppaan luonnoskirjaan kertyneitä riipusteluja näytille. Erityisen kunnianhimoisina kausina saatan ottaa kantaa yhteiskunnallisiin aiheisiin, erityisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöasioihin. En kuitenkaan pidä itseäni poliittisena sarjakuvapiirtäjänä sanan varsinaisessa merkityksessä.

Verrattuna moneen muuhun sarjakuvablogiin, piirustus- tai kerrontatyylini ei ole juurikaan yhtenäinen. (Voi toki olla, että olen vain sokea maneereilleni.) Tykkään kokeilla kaikenlaisia kuvallisia ja tekstillisiä kikkoja, ja toisaalta joskus en vain jaksa nyhrätä yksityiskohtien tai värien kanssa kahta minuuttia pidempään, vaan haluan sanoa sanottavani niin pian kuin mahdollista.

Muutamia ulkomaalaisia ystäviäni ajatellen aloin kääntämään päivityksiäni englanniksi, mikä kenties luo laadullisia paineita tulevaisuudessa. Kuitenkin kaikista tärkeintä minulle bloggaamisessa on matala kynnys ja hauskanpito, ja erityisesti sarjakuvabloggaamistani sävyttää jatkuva oman äänen ja ilmaisun etsiminen.”

Niko-Petteri Niva (s. 1991) on oululainen graafikko-opiskelija. Isona hänestä tulee sarjakuvataiteilija, drag queen ja laiskiaisfarmari.

nniksu.sarjakuvablogit.com

Trackback from your site.

pienlehtimainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

1 day ago
RT @sarjakuvaseura: Kuukauden sarjakuvablogi: Ruutujen välistä. Turkulainen @max_sarin on viime aikoina mm. voittanut kaksi Eisner-palkinto… MakedoniaTre photo
1 week ago
Kirjoitin sarjakuvablogiin parin viikon tapahtumista ja tulevan vuoden suunnitelmista.

#sarjakuva #totentanz #sarjakuvablogit

https://t.co/CVYWJBpLFW