Syyskuun kuukauden blogi: Vaeltava paiserutto

Sarjisbloggaamisen aloitin jouluna 2010, sisäistettyäni suuren kiinnostukseni sarjakuvia, etenkin sarjisblogeja kohtaan. Tykkään puhua asioistani, joten oman, itsestäni kertovan sarjisblogin aloittaminen tuntui luontevalta.

Vaeltava paiserutto toimii ikään kuin julkisena päiväkirjanani. Sinne päätyvät elämäni tapahtumat, mietteeni ja päähänpistoni, iloni ja suruni sekä kummallisimmat uneni. Aiheita käsittelen humoristisella otteella. Tapani dramatisoida kaikkea tekee arkisistakin hetkistä hyviä bloggausaiheita itselleni. Sarjakuvien lisäksi blogiin päätyy myös piirroksiani ja valokuviani.

Yritän jatkuvasti parannella tyyliäni ja kerrontaani, mutta haluan blogin näyttävän itseltäni. Sen on oltava yksinkertainen ja helposti ymmärrettävä. Kärsimättömänä ihmisenä en tuhlaa aikaani luonnosteluun, enkä pahemmin mieti sanojani. Toisinaan huoleton ilmaisutapani aiheuttaa väärinkäsityksiä. Aluksi saatoin vuodattaa blogiini hyvinkin henkilökohtaisia asioita, mutta lukijakuntani laajennettua olen alkanut varomaan sanomisiani ja jopa jännittämään lukijoiden reaktioita, varsinkin kantaa ottaviin ja provosoiviin aiheisiin.

Olen yllättynyt blogini saamasta huomiosta ja lukijoideni aktiivisuus pitää motivaatiota yllä. Lyhytkin tauko saa ikävöimään takaisin bloggaamisen pariin!

Nora L. (s. 1994) on Kalliosta Turkuun muuttanut, Helsingin kuvataidelukion käynyt haahuilija, joka unelmoi omasta ponista ja laamasta, animaattorin urasta ja valtavasta villapaitavarastosta.

paiserutto.sarjakuvablogit.com

Trackback from your site.

pienlehtimainos
pienlehtimainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

5 days ago
RT @sarjakuvaseura: Jiipu Uusitalon blogissa: "Miksi terveydenhoidon ammattilaisia ei kouluteta kohtaamaan HLBTIAQ+-ihmisiä?" https://t.co/… Battybabybat photo
5 days ago
RT @sarjakuvaseura: Jiipu Uusitalon blogissa: "Miksi terveydenhoidon ammattilaisia ei kouluteta kohtaamaan HLBTIAQ+-ihmisiä?" https://t.co/… realkuurareign photo