Marraskuun kuukauden blogi: Nurkissa

Moinmoin kaikki! Nurkissa on ihan tavallisen Johmun ihan tavallinen blogi. Aloitin sen pitämisen opiskeltuani Muurlan Opistossa sarjakuvaa vuoden, ja nyt blogini onkin ollut olemassa jo 1,5 vuotta, jeejeejee!

Toivon pienen sydämeni pohjasta, ettei kukaan pahoita mieltään blogiani lukiessaan (eikä kyllä milloinkaan muulloinkaan, ei ole erityisen kivaa olla surullinen)! Päädyin muuten Nurkissa -nimeen koska viihdyn parhaiten nurkissa ja pidän kissoista.Isona haluaisin koskettaa rauskua (tietenkin vain rauskun luvalla, koska luvatta toisen koskettaminen on ilkeätä ja paheksuttavaa, hyi!) ja jos minä saisin päättää maailman asioista, niin rauskut osaisivat lentää ja niitä saisi ottaa lemmikiksi jos pitäisi niistä hyvää huolta.

Johanna Heinonen (s.1992) asuu Turussa. Hänen lempiteensä on Nordqvistin Valkoinen elefantti.

nurkissa.sarjakuvablogit.com

Trackback from your site.

pienlehtimainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

5 days ago
RT @sarjakuvaseura: Jiipu Uusitalon blogissa: "Miksi terveydenhoidon ammattilaisia ei kouluteta kohtaamaan HLBTIAQ+-ihmisiä?" https://t.co/… Battybabybat photo
5 days ago
RT @sarjakuvaseura: Jiipu Uusitalon blogissa: "Miksi terveydenhoidon ammattilaisia ei kouluteta kohtaamaan HLBTIAQ+-ihmisiä?" https://t.co/… realkuurareign photo