sarjakuvakeskus
sarjakuvakeskus

Huhtikuun kuukauden blogi: Antimateriaa

Aloitin ensimmäistä kertaa sarjakuvablogin vuoden 2011 loppukesällä, itse asiassa samoihin aikoihin kun aloitin opiskeluni kuvataidelukiossa. Olen aina pitänyt bloggaamisesta ja olin jo jonkun aika seurannut muita sarjakuvablogeja. Koin sarjisblogit hurjan kivoina ja omaperäisinä blogityyppeinä, joten ajattelin että ”to hell with it”, kokeillaan! Ja siitähän tuli lopulta suuri juttu mulle. En oikein osaisi ajatella, että poistaisin sarjakuvablogini. Toki kuivakausia on, mutta kyllä niistä yli pääsee.

Hyväksikäytän blogiani kehittymisalustana ja se onkin syy miksi sarjisblogin aikoinani aloitin. Olen kokenut sarjakuvablogin pitämisen hurjan kehittävänä hommana. Tästä johtuvat myös blogini tyylimuutokset. Ajattelin joskus, että sarjakuvablogissa pitäisi olla yksi hallitseva tyyli, jotta se olisi yhtenäinen. Huomasin kuitenkin lopulta, ettei se ollut mulle itselleni toimivin tapa, joten yritän mahdollisimman rohkeasti kokeilla erilaisia toteutustyylejä.

Sarjisblogini käsittelee aika pitkälti kuivaa opiskelijaelämääni. Mulle ei tapahdu hirveästi jänniä asioita, joista puhua, mutta toisaalta sitten yritänkin luoda tylsästä arjestani edes jotenkin viihdyttävää, sarjakuvien avulla! Blogi on myös paikka, jonne voi vähän purkaa negatiivisia oloja ja ajatuksia. Samoin se on myös paikka, jossa voi tuoda esiin mielipiteitään ja muita tärkeitä asioita. Itselläni on jälkimmäinen jäänyt surullisen vähäiseksi, mutta olenkin päättänyt panostaa merkintöihini enemmän tulevaisuudessa.

Koen, etten ole vielä mitenkään taitava sarjakuvabloggaaja, mutta nimenomaan siksi haluan jatkaa blogini pitämistä. Koen tosiaan, että se kehittää kuvallista ilmaisuani ja kerrontaani.  Siksi suosittelenkin jokaista vähänkin sarjakuvista ja bloggaamisesta kiinnostunutta aloittamaan sarjakuvablogin.

Blogin takana on Jere ”Skjere” P. (s. 1995, Pohjois-Savo). Hän opiskelee tällä hetkellä kuvataidelukiossa ja toivoo pääsevänsä opiskelemaan animointia ja/tai pelisuunnittelua. Skjeren elämään kuuluvat taide, sarjakuvat, videopelit sekä parisuhde. 

antimateriaa.sarjakuvablogit.com

Trackback from your site.

pienlehtimainos
pienlehtimainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
[fts_twitter tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no search=sarjakuvablogit]
banaani
banaani

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.
Aihetunniste Twitterissä: #sarjakuvablogit


Käyttöehdot
Sarjainfo

Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Porthaninkatu 9
00530 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi