Huhtikuun kuukauden blogi: Antimateriaa

Aloitin ensimmäistä kertaa sarjakuvablogin vuoden 2011 loppukesällä, itse asiassa samoihin aikoihin kun aloitin opiskeluni kuvataidelukiossa. Olen aina pitänyt bloggaamisesta ja olin jo jonkun aika seurannut muita sarjakuvablogeja. Koin sarjisblogit hurjan kivoina ja omaperäisinä blogityyppeinä, joten ajattelin että ”to hell with it”, kokeillaan! Ja siitähän tuli lopulta suuri juttu mulle. En oikein osaisi ajatella, että poistaisin sarjakuvablogini. Toki kuivakausia on, mutta kyllä niistä yli pääsee.

Hyväksikäytän blogiani kehittymisalustana ja se onkin syy miksi sarjisblogin aikoinani aloitin. Olen kokenut sarjakuvablogin pitämisen hurjan kehittävänä hommana. Tästä johtuvat myös blogini tyylimuutokset. Ajattelin joskus, että sarjakuvablogissa pitäisi olla yksi hallitseva tyyli, jotta se olisi yhtenäinen. Huomasin kuitenkin lopulta, ettei se ollut mulle itselleni toimivin tapa, joten yritän mahdollisimman rohkeasti kokeilla erilaisia toteutustyylejä.

Sarjisblogini käsittelee aika pitkälti kuivaa opiskelijaelämääni. Mulle ei tapahdu hirveästi jänniä asioita, joista puhua, mutta toisaalta sitten yritänkin luoda tylsästä arjestani edes jotenkin viihdyttävää, sarjakuvien avulla! Blogi on myös paikka, jonne voi vähän purkaa negatiivisia oloja ja ajatuksia. Samoin se on myös paikka, jossa voi tuoda esiin mielipiteitään ja muita tärkeitä asioita. Itselläni on jälkimmäinen jäänyt surullisen vähäiseksi, mutta olenkin päättänyt panostaa merkintöihini enemmän tulevaisuudessa.

Koen, etten ole vielä mitenkään taitava sarjakuvabloggaaja, mutta nimenomaan siksi haluan jatkaa blogini pitämistä. Koen tosiaan, että se kehittää kuvallista ilmaisuani ja kerrontaani.  Siksi suosittelenkin jokaista vähänkin sarjakuvista ja bloggaamisesta kiinnostunutta aloittamaan sarjakuvablogin.

Blogin takana on Jere ”Skjere” P. (s. 1995, Pohjois-Savo). Hän opiskelee tällä hetkellä kuvataidelukiossa ja toivoo pääsevänsä opiskelemaan animointia ja/tai pelisuunnittelua. Skjeren elämään kuuluvat taide, sarjakuvat, videopelit sekä parisuhde. 

antimateriaa.sarjakuvablogit.com

Trackback from your site.

pienmainos
pienlehtimainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

3 days ago
RT @sarjakuvaseura: Sarjakuvabloggaaja Väinö Sirén testasi luonnoskirjan ja kertoo omista työskentelytavoistaan. https://t.co/VwIvkwzLRo #s comicscenter photo
3 days ago
RT @sarjakuvaseura: Sarjakuvabloggaaja Väinö Sirén testasi luonnoskirjan ja kertoo omista työskentelytavoistaan. https://t.co/VwIvkwzLRo #s KvaakFi photo