sarjakuvakeskus
sarjakuvakeskus

Heinäkuun kuukauden blogi: Kädet ja käpälät maton sisällä

Blogini taitaa edustaa aika perinteistä arjesta kertovaa sarjisblogia, johon ikuistan pieniä hetkiä ja hauskoja sattumuksia. Sarjismuodossa olen blogannut jo lähemmäs kuusi vuotta, innoituksenani olivat ihailemani piirtäjät ja heidän niin upeat ja hauskat sarjakuvabloginsa. Aluksi tyylini oli erittäin nopeaa ja luonnosmaista, mutta traagisen Vuodatus 2012 (never forget) -tapauksen jälkeen siirryttyäni sarjakuvablogit-sivustolle, olen koettanut pitää jonkinlaista tasoa piirrosten suhteen yllä. Eri asia kuinka olen sitä aina jaksanut noudattaa…! Heti sarjisbloggauksen aloittaessani otin käyttöön karkean ”blogityylin”, jonka erotin muusta piirtämisestäni paljon yksinkertaisempana ja nopeampana tapana tuottaa sarjakuvia. Nykyään en tiedä, miltä muu piirtotyylini oikeastaan näyttää ja blogityylini on vuosien aikana kehittynyt pelottavan paljon lähemmäs vakavammaksi mieltämääni piirtämistä.

Sarjisbloggaaminen on minulle erityisen tärkeää vakituisen piirtämisen ylläpitämiseksi, väsyn helposti koulusta ja muista arjen rutiineista, jolloin taiteenmuotojen toteuttaminen jää vähälle. Parasta minulle sarjakuvabloggaamisessa on ollu se, että olen päässyt juttelemaan muillekin bloggaajille ja omalla tavallaan sarjisblogit ovat minulle netti-ihmisten profiileja, joiden avulla heidän kanssaan pääsee helpommin tutustumaan ja juttelemaan tai kurkistamaan ihailemansa taiteilijan sielunelämään.

kokkoroo aino isto sarjakuvablogi kädet ja käpälät maton sisällä

Selailin tätä juttua varten blogiani löytääkseni ne suuret kantavat teemani ja vahvat mielipiteeni. Sainkin todeta, että kaikista asioista sydäntäni selkeästi lähinnä oleva teema on purskahtanut blogiin alitajuntaisesti: raha-asiat (lähinnä niiden puuttuminen) ovat selkeästi blogini se juttu. Eli aika perus köyhän taideopiskelijan arkiblogi on.

Z-junaa ahkerasti käyttävä kokkoroo eli Aino Isto (s. 1991) on pakkausmuotoilun opiskelija, jota hirvittää mitä kaikkea ihmisestä voi saada tietää googlettamalla. 

kokkoroo.sarjakuvablogit.com

kokkoroo aino isto sarjakuvablogi kädet ja käpälät maton sisällä

Trackback from your site.

pienmainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
[fts_twitter tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no search=sarjakuvablogit]
sarjakuvakeskus
sarjakuvakeskus

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.
Aihetunniste Twitterissä: #sarjakuvablogit


Käyttöehdot
Sarjainfo

Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Porthaninkatu 9
00530 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi