Elokuun kuukauden blogi: Ananaskonvehti

Aloitin blogin pitämisen lukiolaisena vuonna 2010, en tosin muista enää miksi. Kuvaan blogissani enemmän tai vähemmän mieleen jääneitä tapahtumia omasta elämästäni, mutta henkilökohtaisempi materiaali ei kovinkaan usein pääse sarjispäivikseni sivuilta ihmisten ilmoille. Käytän blogia myös luonnosten ja muiden töiden julkaisukanavana sekä omien pienjulkaisujen mainostamiseen.

Bloggaaminen on ylläpitänyt piirtämistäni huonoinakin kausina, ja lukijoilta saadut kommentit toimivat tärkeänä voimanlähteenä jokapäiväiseen elämään. Iloitsen joka kerta huomatessani, että ihmiset lukevat juttujani ja jopa pitävät niistä.

miska helle ananaskohvehti sarjakuvablogi

Miska Helle (s. 1993) on kotoisin Hämeenkyröstä, asunut pari vuotta Limingassa ja muuttanut juuri Vantaalle. Hän opiskelee graafista suunnittelua Metropoliassa ja toivoo keksivänsä, mitä tehdä elämällään. 

talviuni.sarjakuvablogit.com

miska helle ananaskohvehti sarjakuvablogi

Trackback from your site.

pienlehtimainos
pienlehtimainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

2 days ago
RT @sarjakuvaseura: Jiipu Uusitalon blogissa: "Miksi terveydenhoidon ammattilaisia ei kouluteta kohtaamaan HLBTIAQ+-ihmisiä?" https://t.co/… Battybabybat photo
2 days ago
RT @sarjakuvaseura: Jiipu Uusitalon blogissa: "Miksi terveydenhoidon ammattilaisia ei kouluteta kohtaamaan HLBTIAQ+-ihmisiä?" https://t.co/… realkuurareign photo