sarjakuvakeskus
sarjakuvakeskus

Elokuun kuukauden blogi: Ananaskonvehti

Aloitin blogin pitämisen lukiolaisena vuonna 2010, en tosin muista enää miksi. Kuvaan blogissani enemmän tai vähemmän mieleen jääneitä tapahtumia omasta elämästäni, mutta henkilökohtaisempi materiaali ei kovinkaan usein pääse sarjispäivikseni sivuilta ihmisten ilmoille. Käytän blogia myös luonnosten ja muiden töiden julkaisukanavana sekä omien pienjulkaisujen mainostamiseen.

Bloggaaminen on ylläpitänyt piirtämistäni huonoinakin kausina, ja lukijoilta saadut kommentit toimivat tärkeänä voimanlähteenä jokapäiväiseen elämään. Iloitsen joka kerta huomatessani, että ihmiset lukevat juttujani ja jopa pitävät niistä.

miska helle ananaskohvehti sarjakuvablogi

Miska Helle (s. 1993) on kotoisin Hämeenkyröstä, asunut pari vuotta Limingassa ja muuttanut juuri Vantaalle. Hän opiskelee graafista suunnittelua Metropoliassa ja toivoo keksivänsä, mitä tehdä elämällään. 

talviuni.sarjakuvablogit.com

miska helle ananaskohvehti sarjakuvablogi

Trackback from your site.

pienlehtimainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
[fts_twitter tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no search=sarjakuvablogit]
sarjakuvakeskus
sarjakuvakeskus

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.
Aihetunniste Twitterissä: #sarjakuvablogit


Käyttöehdot
Sarjainfo

Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Porthaninkatu 9
00530 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi