syksy2015_kurssit

Sarjisbloggaajat sosiaalisessa mediassa

Sarjakuvabloggaajilla on aktiivinen ryhmä Facebookissa, nimellä Sarjisbloggaajat (linkki). Ryhmä on julkinen ja avoin. Bloggaajat ja lukijat voivat jakaa siellä päivityksiään ja ajatuksia bloggaamisesta, siellä annetaan palautetta ja jaetaan vinkkejä bloggaamiseen. Google+-palvelussa on myös oma Sarjisbloggaajat-ryhmänsä, joskin toistaiseksi vähemmän aktiivinen (linkki).

sarjisbloggaajat-ryhmakuva

Twitterissä voi käyttää aihetunnistetta #sarjakuvablogit. Tällöin twiitit näkyvät myös tämän palvelun etusivulla.

Sosiaalisen median sisällä on myös suunniteltu tapaamisia ja muuta blogeihin liittyvää. Ensimmäinen tapaaminen pidettiin Helsingin sarjakuvafestivaaleilla 2015. Kuka tahansa voi myös aktivoitua tällaisen järjestämisessä! Jatkossa uutisoimme mahdollisista tulevista tapaamisista myös täällä etusivulla.

tea

Kuvat: Tea Tauriainen / Mad Tea Party -blogi

 

Trackback from your site.