syksy2015_kurssit
muurla

Teoksia haetaan LHBTIQ+-aiheiseen sarjakuvanäyttelyyn

Sarjakuvakeskus hakee sarjakuva- ja kuvitustaidetta LHBTIQ+-aiheiseen I Want to Break Free -sarjakuvanäyttelyyn Porthaninkatu 9:ssä Helsingissä sijaitsevaan sarjakuva- ja kuvitustaiteen galleriaan 1.6.–1.7.2017.

Näyttelyhaku on ensisijaisesti suunnattu Suomessa asuville LHBTIQ+-taustaisille taiteilijoille. Näyttely on sarjakuvapainotteinen, mutta mukaan voi hakea myös kerronnallisella kuvitusteoksella.

Haku näyttelyyn 15.5.2017 mennessä.

Lue lisää Sarjakuvakeskuksen sivuilta.

julistekuva-iita-jarn

Kuvitus: Iita Järn

Trackback from your site.

Leave a comment

Mainoksia
Kaunis Mieli Kääntää Katseensa Sisäänpäin
Mainosta tässä!
Mainoksia
http

Sarjakuvabloggaajilla on aktiivinen ryhmä Facebookissa, nimellä Sarjisbloggaajat (linkki). Ryhmä on suljettu mutta siihen saa kuka tahansa liittyä.

Twitterissä voi käyttää aihetunnistetta #sarjakuvablogit. Tällöin twiitit näkyvät myös tämän palvelun etusivulla.

popcult
popcult


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.


Käyttöehdot
Sarjainfo

Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Porthaninkatu 9
00530 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi