poliisit
poliisit

Helsingin sarjakuvafestivaalien blogiohjelmaa!

Vuoden sarjakuvablogi 2017 jaetaan Helsingin sarjakuvafestivaalien Kattilahallin lavalla la 2.9. klo 11–12. Samalla haastatellaan palkittua tekijää. Palkintoa sponsoroi taidetarvikeliike Tempera ja se on jaettu kolme kertaa aiemmin.

Helsingin sarjakuvafestivaalit pidetään Suvilahden Kattilahallissa 2.–3.9. Paikalla on myös Zine Fest, jossa on paljon pienkustanteiden tekijöitä. Festivaalien ja Zine Festin ohjelmassa on myös paljon sarjakuvabloggaajia sekä nettisarjakuvia, esimerkiksi kanadalainen Sophie Labelle. Blogiohjelmasta esimerkkinä Zine Festin paneeli:

12:00-13:30 Suoraan sanottua – sarjakuvabloggausta sukupuolivähemmistöiltä. Sukupuolivähemmistöihin kuuluvat sarjisbloggaajat keskustelevat identiteettinsä vaikutuksista työskentelyynsä ja taiteeseensa.  Paneelissa: Pii Anttonen piinmaailma.sarjakuvablogit.com, Elisa Ruu kosmonaatti.sarjakuvablogit.com, Kimmo Lust lust.sarjakuvablogit.com, Jiipu Uusitalo tajukankaankutoja.sarjakuvablogit.com. Linkki Facebook-tapahtumaan.

sarjakuvablogit2 Lisätietoa festivaaleista: sarjakuvafestivaalit.fi. Tervetuloa!
Mainoksia
Mainosta tässä!
Mainosta tässä!
Mainoksia
http

Sarjakuvabloggaajilla on aktiivinen ryhmä Facebookissa, nimellä Sarjisbloggaajat (linkki). Ryhmä on suljettu mutta siihen saa kuka tahansa liittyä.

Twitterissä voi käyttää aihetunnistetta #sarjakuvablogit. Tällöin twiitit näkyvät myös tämän palvelun etusivulla.

mainos
syksy2015_kurssit


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.


Käyttöehdot
Sarjainfo

Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Porthaninkatu 9
00530 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi