kuti
syksy2015_kurssit

Sarjakuvabloggaajien miitti Helsingin sarjakuvafestivaaleilla 1.9.

Sarjakuvabloggaajien miitti pidetään Helsingin sarjakuvafestivaaleilla (1.2.9.2018, Suvilahti). Tervetuloa!

Lisää sarjakuvafestivaaleista: sarjakuvafestivaalit.fi

sarjakuvablogit-nelio

La 1.9. 16–18, Tiivistämö (Zine Fest)

Tervetuloa Sarjisbloggaajien miittiin kaikki uudet ja vanhat, enemmän tai vähemmän aktiiviset ja sarjisbloggaamisesta kiinostuneet! Tiedossa rentoa yhdessäoloa ja toisiin tutustumista, ota myös piirustusvälineesi mukaan. Seuraan voi liittyä missä vaiheessa vain tapaamista omien aikataulujen mukaan!

Miitille on varattu tila Tiivistämön Workshopissa. Mikäli ilma on hyvä, kokoonnutaan Tiivistämön lähelle ulos piknikille (tarkka paikka tarkentuu viimeistään perjantaina 31.8.). Mukaan kannattaa ssiis myös ottaa vilttejä joiden päällä istuskella ja jotain evästä.

Miitissä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Yksinkertaisesti:

– Älä tee oletuksia henkilöistä, tiedosta omat oletuksesi. Ole avoin ja kuuntele muita.

– Ole kunnioittava muita kohtaan.

– Älä häiritse ketään sanallisesti, koskettamalla tai tuijottamalla. Lopeta tai muuta käytöstäsi jos toinen niin pyytää.

– Ongelmatilanteissa pyydä apua tai tukea. Miitin järjestäjää (Mira-Pauliina Puhakka) voi lähestyä pulmatilanteissa myös fb-messengerin välityksellä tapahtuman aikana tai jälkeen jos joku jää vaivaamaan.

(Lue lisää, Utopian artikkeli Turvallisemmat tilat: https://utopiahelsinki.wordpress.com/2013/03/14/turvallisemmat-tilat-2/)

Nähdään Sarjisfestareilla! 

Linkki Facebook-tapahtumaan

sarjakuvablogit

Kaunis Mieli Kääntää Katseensa Sisäänpäin
Kaunis Mieli Kääntää Katseensa Sisäänpäin

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

sininenjanis
mainos


http

Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.

Käyttöehdot
Suomen sarjakuvaseura ry
Suomen sarjakuvaseura ry2 days ago
Goethe-Institut Finnland tarjosi Sarjakuvakeskukselle mahdollisuutta vallata kirjastonsa syksyn ajaksi. Sarjakuvasyksyn ajan aina joulukuuhun asti instituutin kirjastossa on laajennettu sarjakuvatarjonta: voit paitsi lainata sarjakuvia Goethe-Institutin kokoelmista myös lukea paikan päällä sarjakuvia Suomen sarjakuvaseura ry:n laajasta valikoimasta. Kokoelmassa on teoksia mm. seuraavilta taiteilijoilta: Amanda Baeza, Mawil, Ville Tietäväinen, Birgit Weyhe ja Tommi Musturi (pääosin saksaksi).

Sarjakuvasyksyn aikana Goethe-Institut järjestää yhteistyössä Suomen sarjakuvaseuran kanssa instituutin kirjastossa myös lukupiirin, jonka puitteissa sarjakuvan ystävillä on kolmen tapaamiskerran aikana tilaisuus tutustua uusiin sarjakuviin ja keskustella niistä.
Suomen sarjakuvaseura ry
Suomen sarjakuvaseura ry shared Sarjakuvakeskus's photo.3 days ago
Sarjainfo

Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Porthaninkatu 9
00530 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi