kuti
mainos

Sarjakuvabloggaajien miitti Helsingin sarjakuvafestivaaleilla 1.9.

Sarjakuvabloggaajien miitti pidetään Helsingin sarjakuvafestivaaleilla (1.2.9.2018, Suvilahti). Tervetuloa!

Lisää sarjakuvafestivaaleista: sarjakuvafestivaalit.fi

sarjakuvablogit-nelio

La 1.9. 16–18, Tiivistämö (Zine Fest)

Tervetuloa Sarjisbloggaajien miittiin kaikki uudet ja vanhat, enemmän tai vähemmän aktiiviset ja sarjisbloggaamisesta kiinostuneet! Tiedossa rentoa yhdessäoloa ja toisiin tutustumista, ota myös piirustusvälineesi mukaan. Seuraan voi liittyä missä vaiheessa vain tapaamista omien aikataulujen mukaan!

Miitille on varattu tila Tiivistämön Workshopissa. Mikäli ilma on hyvä, kokoonnutaan Tiivistämön lähelle ulos piknikille (tarkka paikka tarkentuu viimeistään perjantaina 31.8.). Mukaan kannattaa ssiis myös ottaa vilttejä joiden päällä istuskella ja jotain evästä.

Miitissä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Yksinkertaisesti:

– Älä tee oletuksia henkilöistä, tiedosta omat oletuksesi. Ole avoin ja kuuntele muita.

– Ole kunnioittava muita kohtaan.

– Älä häiritse ketään sanallisesti, koskettamalla tai tuijottamalla. Lopeta tai muuta käytöstäsi jos toinen niin pyytää.

– Ongelmatilanteissa pyydä apua tai tukea. Miitin järjestäjää (Mira-Pauliina Puhakka) voi lähestyä pulmatilanteissa myös fb-messengerin välityksellä tapahtuman aikana tai jälkeen jos joku jää vaivaamaan.

(Lue lisää, Utopian artikkeli Turvallisemmat tilat: https://utopiahelsinki.wordpress.com/2013/03/14/turvallisemmat-tilat-2/)

Nähdään Sarjisfestareilla! 

Linkki Facebook-tapahtumaan

sarjakuvablogit

Sira Moksi
Kaunis Mieli Kääntää Katseensa Sisäänpäin

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

sininenjanis
mainos
Suomen sarjakuvaseura ry
Suomen sarjakuvaseura ry6 hours ago
"Sarjakuva on hauska, vaikkei kukaan hahmoista varsinaisesti vitsailekaan. Kommunikointikeinona näyttää olevan lähes yksinomaan pilkka ja iva.

Itse juoni ei ole erityisen mieleenpainuva, mutta se on sivuseikka. Tasamittaisiin lukuihin jaettu Ada viidakossa on ennen muuta satiirinen teos, joka sivaltaa terävällä pilkallaan esimerkiksi ihmisen pohjatonta ahneutta ja menneen maailman jäykkää luokkayhteiskuntaa."
Suomen sarjakuvaseura ry
Suomen sarjakuvaseura ry4 days ago
Making Money from Webcomics is the joint effort of an international group of webcomics artists, Finnish comics makers and the funding from Kone Foundation. I started the project two years ago and in August 2018 a bunch of webcomics artists traveled to Finland for a joint two-week artist residency. The end result is a free PDF book. Spread it around and help anyone with a comics career!

Contents include:

I Starting Out. 1 Finding your brand – 2 Basics of social media – 3 Going viral
II Monetizing. 4 Being professional – 5 Subscription models – 6 Freelancing – 7 Contracts and negotiating
III Expanding. 8 Conventions – 9 Merchandise – 10 Kickstarter and funding – 11 Beyond comics
IV Keeping it together. 12 Day job – 13 Avoiding burnout –14 Community

Contributors: Alex Norris, David Daneman, Eelis Nilukka, Enzo, H-P Lehkonen, Jose Rojas, Laura Romagnoli, Megan McKay, Olivia Walch, Paju Ruotsalainen, Sara Valta.


http

Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.

Käyttöehdot
Sarjainfo

Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Porthaninkatu 9
00530 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi