mainos
mainos

Taivaallisin pienlehti -kilpailu ja Taivaallisin sarjakuvablogi 2015

Helsingin sarjakuvafestivaalit kunnioittaa tänä vuonna vanhoja pienlehtiperinteitä ja järjestää teemaan liittyen uudistuneen Taivaallisin pienlehti -kilpailun. Kilpailussa on kolme sarjaa – lapset, nuoret ja avoin sarja. Voittajat julkistetaan festivaalien avajaispäivänä 28.8.2015.

Kilpailun deadline on 17.8.2015, jonka jälkeen festivaalien jury tekee töistä esivalinnan ja päätuomarina toimiva Petteri Tikkanen valitsee palkinnonsaajat. Palkinnoista tiedotetaan festivaalisivuilla. hsarjakuvafestivaalit.fi/taivaallisin-pienlehti-2015

juliste_web_tikkanen-miniKilpailusarjat:

  1. Lapset alle 12-vuotiaat
  2. Nuoret 12–16-vuotiaat
  3. Yleinen sarja

Osallistumisohjeet:

Kilpailuun osallistuvien pienlehtien tulee olla tulostettuna tai kopioituna kokoa A5 ja laajuudeltaan 16–40 -sivuisia. Muuten tyyli on vapaa.

IMG_6913

Pienlehtitaivas 2014 / Kuva: Jussi Pakkanen (jussip.sarjakuvablogit.com)

Pienlehdet arvioidaan lehtenä, jolloin kokonaisuus on yksittäisiä sarjakuvia ja sisältöjä suuremmassa roolissa.

Tulostusvalmiin lehden voi lähettää kilpailuun joko sähköisessä muodossa (esim. pdf, latauslinkki) tai paperisena versiona. Voit siis lähettää myös originaaleja, esimerkiksi lapsi voi piirtää sarjakuvat suoraan valmiiksi taiteltuun A5-kokoiseen pienlehteen. Huom! Jos lähetät lehden latauslinkin kautta, tulee linkin olla voimassa 28.8.2015 asti.

Valmiit pienlehdet toimitetaan otsikolla ”Taivaallisin pienlehti 2015” osoitteeseen: kilpailu@sarjakuvaseura.fi tai postitse/ paikan päälle tuotuna osoitteeseen:

Taivaallisin pienlehti 2015 Sarjakuvakeskus Hämeentie 150 00560 Helsinki

Liitä mukaan myös yhteystietosi ja kerro, mihin kilpailusarjaan osallistut.

Lisätietoa: info@sarjakuvafestivaalit.fi

Taivaallisin sarjakuvablogi

Taivaallisimman pienlehden lisäksi festivaaleilla palkitaan toistamiseen vuoden Taivaallisin sarjakuvablogi. Kilpailuun ei ilmoittauduta erikseen vaan raati valitsee voittajan asiantuntijoiden kokoaman listan perusteella. Meille saa kuitenkin halutessaan vinkata hyviä blogeja osoitteeseen: info@sarjakuvafestivaalit.fi

Helsingin sarjakuvafestivaalit Lasipalatsin aukiolla ja muilla tapahtumapaikoilla 28.–30.8. Ilmoittautuminen pienlehtitaivaaseen on auki nyt os. pienlehtitaivas@sarjakuvafestivaalit.fi.

pienmainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
[fts_twitter tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no search=sarjakuvablogit]
mainos
mainos

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.
Aihetunniste Twitterissä: #sarjakuvablogit


Käyttöehdot


Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Laivalahden puistotie 7
00810 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi