Huhtikuun kuukauden blogi: Mustekalateemuruja

Blogissani kuvaan lähinnä itselleni ja läheisilleni käyneitä arkipäivän sattumuksia ja muita pieniä juttuja. Viime aikoina olen myös piirtänyt merkinnöiksi vuosien takaisia muistoja. Merkintöjä on tähän mennessä kertynyt sen verran vähäinen määrä, että tästä blogista voi kehkeytyä vielä vaikka mitä. Olen sarjisblogannut jo useamman vuoden, mutta Sarjakuvablogeihin siirryin vasta elokuussa 2012 vanhan blogini kadottua bittiavaruuteen. Oikeastaan se sattui hyvään saumaan, sillä olin muutenkin jo miettinyt sivuston vaihtoa ja uutta alkua. Olen kuitenkin harkinnut koostavani jonkinlaisen pienlehden (tai useamman) vanhoista merkinnöistä joskus tulevaisuudessa.

Alkuaikoina saatoin tunkea blogiin kaikki henkilökohtaiset angstit ja huonot sisäpiirivitsit, mutta nykyään olen kriittisempi sen suhteen mitä julkaisen. Myös perheeni ja sukulaiseni olivat välillä näreissään kun piirsin heidän toilailujaan, mutta nyttemmin olen kuullut vähän juttua että aika moni heistä tätä mielissään seurailee.

Olen huomannut, että sarjisbloggaamisen myötä omaa elämää ja maailmanmenoa seuraa vähän eri tavalla kuin ennen, ja usein huomaan miettiväni että kuinka tämänkin parhaiten piirtäisi sarjakuvaksi. Haluaisin myös leikitellä enemmän erilaisilla tyyleillä ja kerrontatavoilla, sillä minusta tuntuu että olen hieman jämähtänyt paikoilleni.

Miukki Kekkonen (s. 1990 Joensuussa) asuu tällä hetkellä viidettä vuotta Raahessa ja yrittää parhaansa että pääsisi syksyllä opiskelemaan. Hänen suurin unelmansa on jonain kauniina päivänä päästä Australiaan katsomaan koaloita.

miukki.sarjakuvablogit.com

Trackback from your site.

pienlehtimainos
pienlehtimainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

1 day ago
RT @sarjakuvaseura: Kuukauden sarjakuvablogi: Ruutujen välistä. Turkulainen @max_sarin on viime aikoina mm. voittanut kaksi Eisner-palkinto… MakedoniaTre photo
1 week ago
Kirjoitin sarjakuvablogiin parin viikon tapahtumista ja tulevan vuoden suunnitelmista.

#sarjakuva #totentanz #sarjakuvablogit

https://t.co/CVYWJBpLFW