seura
mainos

Luo uusi blogi

sarjakuvan-abc-antti-hintsa

Uusien blogien aloittaminen on mahdollista sarjakuvaseuran jäsenille (kerrothan jäsennumerosi joka näkyy kortissa). Sarjakuvaseuraan voi liittyä täältä. 

Jos olet jäsen ja haluat luoda uuden blogin Sarjakuvablogit.comiin, lähetä sähköpostia osoitteeseen tuki ä t sarjakuvablogit.com otsikolla Uusi blogi: [blogisi nimi].

Sisällytä pyyntöösi seuraavat tiedot:

– osoitteen etuliite (blogin täysi osoite on etuliite.sarjakuvablogit.com). Sallittuja merkkejä ovat vain pienet kirjaimet (a-z), numerot ja väliviivat.

– lyhyt kuvaus siitä, minkälaista sisältöä blogiisi tulee haluamasi

– käyttäjätunnus (jos eri kuin blogin etuliite, voi hyvin olla sama sana)

Päivitys 13.3.19: Pahoittelut että viime kuukausina osa pyynnöistä on ilmeisesti mennyt roskapostiin. Ota yhteyttä uudestaan, jos et saanut vastausta.

Kuva: Antti Hintsa / Sarjakuvan ABC

pienlehtimainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

2 days ago
RT @sarjakuvaseura: Kuukauden sarjakuvablogi: väbäjäbä
”Sarjisbloggaus on tuonut mulle varmuutta tehdä erilaista sarjakuvaa ja kokeilla ain…
MakedoniaTre photo
1 week ago
RT @sarjakuvaseura: Vuoden sarjakuvablogi on Jarkko Nääsin Turrikaanien yö. Blogi sopii hyvin Helsingin @sarjisfestarit teemoihin, joita ov… rrautkor photo
mainos
seura
Suomen sarjakuvaseura ry
Suomen sarjakuvaseura ry3 days ago
"Matkaan lähdetään supisuomalaisista tunnelmista, saunasta ja pulahduksesta järveen. Kontrastiksi alkavan tarinan Italialle Kovács suorastaan ilakoi suvisella tunnelmalla.

Roomassa korostuu miesten käytös. Heitä riittää joka korttelin matkalle kuolaamaan ja jopa käpälöimään vaaleaa kaunotarta. Nuori mutta reipas Katalin ei vähästä hätkähdä, mutta ärsyyntyy kyllä.

Samanlaisia mutta paljon rankempia kokemuksia on kuvannut itävaltalainen Ulli Lust sarjakuvakirjassaan Tänään on loppuelämäsi viimeinen päivä, jossa hän kertoi liftausmatkastaan Italian päästä päähän. Siihen verrattuna Katalin selviää vähällä.

Katalinin sovinistinen kohtelu Rooman kaduilla ei välttämättä jää kauas rasistisesta huutelusta Helsingissä – ainakaan uhrin kokemuksen tasolla.

Myönteistäkin Katalin löytää Roomasta, vaikka alku onkin vähävaraiselle hankala. Aivan kaikki miehet eivät ole sikoja ja yksi puistossa kohdattu ujo kundi kiinnostaa. Hahmo saattaa olla muotokuva Kovácsin pitkäaikaisesta puolisosta."


http

Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.

Käyttöehdot
Sarjainfo

Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Porthaninkatu 9
00530 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi