mainos
sininenjanis

Luo uusi blogi

sarjakuvan-abc-antti-hintsa

Uusien blogien aloittaminen on mahdollista sarjakuvaseuran jäsenille (kerrothan jäsennumerosi joka näkyy kortissa). Sarjakuvaseuraan voi liittyä täältä. 

Jos olet jäsen ja haluat luoda uuden blogin Sarjakuvablogit.comiin, lähetä sähköpostia osoitteeseen tuki ä t sarjakuvablogit.com otsikolla Uusi blogi: [blogisi nimi].

Sisällytä pyyntöösi seuraavat tiedot:

– osoitteen etuliite (blogin täysi osoite on etuliite.sarjakuvablogit.com). Sallittuja merkkejä ovat vain pienet kirjaimet (a-z), numerot ja väliviivat.

– lyhyt kuvaus siitä, minkälaista sisältöä blogiisi tulee haluamasi

– käyttäjätunnus (jos eri kuin blogin etuliite, voi hyvin olla sama sana)

Kuva: Antti Hintsa / Sarjakuvan ABC

Kaunis Mieli Kääntää Katseensa Sisäänpäin
pienlehtimainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

syksy2015_kurssit
kuti
Suomen sarjakuvaseura ry
Suomen sarjakuvaseura ry1 day ago
Äänestä Sarjainfoa Kultin laatulehtikilpailun yleisöäänestyksessä!
Suomen sarjakuvaseura ry
Suomen sarjakuvaseura ry2 days ago
"Sarjakuvista kiinnostunutta yleisöä hemmotellaan nyt kahdella tuoreella tietokirjalla. Juri Nummelinin Sarjakuvan lyhyt historia on kätevä yleisesitys taiteenlajin historiasta. Harri Römpötin Kaiken maailman sarjakuvat puhuu nykysarjakuvasta yli 80 tekijähaastattelun kautta.

Viikon suuri sarjakuvauutinen oli Stan Leen kuolema.

Stan Lee kehitteli yhteistyökumppaneiden kanssa uskomattoman määrän hahmoja Ihmenelosista lähtien. Juri Nummelin korostaa teoksessaan Stan Leen innovaatioiden merkitystä supersankarisarjakuvalle ja nykyään Hollywood-elokuvan kautta koko populaarikulttuurille. Kiireisen tuotantotahdin takia Stan Lee antoi piirtäjille lisää päätäntävaltaa, millä oli sekä positiivisia että negatiivisia vaikutuksia laatuun.

Stan Lee kuoli 95-vuotiaana.
Supersankarit eivät tuoneet arvostusta vuosikymmeniin, mutta Stan Leen elämän ehtoopuoli olikin sitten silkkaa voittokulkua. Kuva: Gage Skidmore
Harri Römpötti pitää Stan Leeta enemmän tuottajana ja kustannustoimittajana kuin taiteilijana.

– Stan Lee haistoi, mitä nuoriso halusi, vaikka oli itse jo keski-ikäinen. Se kykyhän aina tekee viihdemoguleita, analysoi Römpötti."


http

Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.

Käyttöehdot
Sarjainfo

Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Porthaninkatu 9
00530 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi