sininenjanis
sininenjanis

Luo uusi blogi

sarjakuvan-abc-antti-hintsa

Uusien blogien aloittaminen on mahdollista sarjakuvaseuran jäsenille (kerrothan jäsennumerosi joka näkyy kortissa). Sarjakuvaseuraan voi liittyä täältä. 

Jos olet jäsen ja haluat luoda uuden blogin Sarjakuvablogit.comiin, lähetä sähköpostia osoitteeseen tuki ä t sarjakuvablogit.com otsikolla Uusi blogi: [blogisi nimi].

Sisällytä pyyntöösi seuraavat tiedot:

– osoitteen etuliite (blogin täysi osoite on etuliite.sarjakuvablogit.com). Sallittuja merkkejä ovat vain pienet kirjaimet (a-z), numerot ja väliviivat.

– lyhyt kuvaus siitä, minkälaista sisältöä blogiisi tulee haluamasi

– käyttäjätunnus (jos eri kuin blogin etuliite, voi hyvin olla sama sana)

Kuva: Antti Hintsa / Sarjakuvan ABC

Kaunis Mieli Kääntää Katseensa Sisäänpäin
Kaunis Mieli Kääntää Katseensa Sisäänpäin

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

mainos
seura
Suomen sarjakuvaseura ry
Suomen sarjakuvaseura ry13 hours ago
”Myös pilapiirroksissa tehdään pistoja. En ole harjaantunut karikatyristi. Siksi en ryhdy helposti valtakunnanpolitiikan kähmintöihin ja teen harvoin henkilöön meneviä piirroksia. Poliitikoista Timo Soini on helpoin, koska hän on jo olomuodoltaan karikatyristinen”, Paakkanen selittää.

Paakkanen suosiikin tavallisten kansalaisten näkökulmaa, mutta ei hän päästä taviksiakaan helpolla. Yleiset asenteet ovat hänen hampaissaan. Ilta-Sanomien piirroksista kootussa kirjassa on 11 teemaa.

”Metsästän ajankohtaisia ­aiheita. Olen käsitellyt uskontoja yllättävän paljon, mutta suhtaudun samalla tavalla kyynis-skeptisesti niihin kaikkiin. Vaikka en ole naisasiassa barrikadeilla, minusta punkee esiin piilevä moralisti, kun puhutaan raiskauksista”, Paakkanen linjaa.

”Somero-lehteen on vaikeampi piirtää kuin Ilta-Sanomiin, koska pienessä maalaiskaupungissa ei paljon tapahdu. Vuosikymmenten mittaan olen keksinyt aika monta näkökulmaa jouluun ja isänpäivään. Jos en keksi muuta aihetta, niin haja-asutusalueen viemäröinti pelastaa usein.”
Suomen sarjakuvaseura ry
Suomen sarjakuvaseura ry1 day ago
”Stan Lee teki supersankareita, jotka eivät olleet jalustalle nostettuja patsaita. He olivat tavallisia, arkisten ongelmien kanssa kamppailevia ihmisiä.”


http

Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.

Käyttöehdot
Sarjainfo

Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Porthaninkatu 9
00530 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi