syksy2015_kurssit
kuti

Luo uusi blogi

sarjakuvan-abc-antti-hintsa

Uusien blogien aloittaminen on mahdollista sarjakuvaseuran jäsenille (kerrothan jäsennumerosi joka näkyy kortissa). Sarjakuvaseuraan voi liittyä täältä. 

Jos olet jäsen ja haluat luoda uuden blogin Sarjakuvablogit.comiin, lähetä sähköpostia osoitteeseen tuki ä t sarjakuvablogit.com otsikolla Uusi blogi: [blogisi nimi].

Sisällytä pyyntöösi seuraavat tiedot:

– osoitteen etuliite (blogin täysi osoite on etuliite.sarjakuvablogit.com). Sallittuja merkkejä ovat vain pienet kirjaimet (a-z), numerot ja väliviivat.

– lyhyt kuvaus siitä, minkälaista sisältöä blogiisi tulee haluamasi

– käyttäjätunnus (jos eri kuin blogin etuliite, voi hyvin olla sama sana)

Kuva: Antti Hintsa / Sarjakuvan ABC

Kaunis Mieli Kääntää Katseensa Sisäänpäin
Kaunis Mieli Kääntää Katseensa Sisäänpäin

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

sininenjanis
syksy2015_kurssit


http

Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.

Käyttöehdot
Suomen sarjakuvaseura ry
Suomen sarjakuvaseura ry shared Helsingin sarjakuvafestivaalit - Helsinki Comics Festival's video.1 day ago
Suomen sarjakuvaseura ry
Helsingin sarjakuvafestivaalit - Helsinki Comics Festival
Vieraana sarjakuvafestivaaleilla 1.-2. syyskuuta: Anni Nykänen (s. 1983) on Turussa asuva sarjakuvataiteilija, kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Nykänen tunnetaan erityisesti Mummo-sarjakuvastripistä, jota hän on piirtänyt vuodesta 2008. Mummo voitti 2009 Kemin pohjoismaisen sarjakuvakilpailun ja Sammakko kustansi ensimmäisen Mummo-kirjan vuonna 2010. Neljästä toistaiseksi ilmestyneestä Mummo-kirjasta kolme on ollut Sarjakuva-Finlandia-ehdokkaina. Mummo kertoo elämäniloisesta savo-karjalalaisesta Mummosta, joka pohtii maailman menoa ja nykyajan kotkotuksia. Sarjan huumori ja ristiriidat syntyvät usein siitä, kun Mummo katselee nykymaailmaa menneen maailman silmin. Mummo on ilkikurinen, mutta ei koskaan pahansuopa. Huumori on hersyvää ja hahmot ovat karrikoituja. Mummosta on tehty myös näytelmä, jota on nähty mm. Kiuruvedellä ja Lappeenrannan kaupunginteatterissa. *** Anni Nykänen (b. 1983) is Turku based comic artist, illustrator and graphic designer. Nykänen’s best known comic is Mummo (Granny), which she has drawn since 2008. Mummo won the 2009 Kemi Nordic comic competition and the first Mummo comic book was published in 2010. Since then three more Mummo books have been published by Sammakko and three books from the series have been nominated for Sarjakuva-Finlandia – the annual prize for best comic book in Finland. Mummo is about a joyful, witty granny, who ponders the ways of the world and shenanigans of the modern day. The humour and conflict of the series is born from Mummo viewing the modern world through the eyes of the old world. Mummo is witty but never malicious. The humour of the series is bubbly and the characters are exaggerated. Mummo has also been adapted onto the stage. The play has delighted people in Kiuruvesi and Lappeenranta city theatres. mummo.sarjakuvablogit.com Sammakko Kustannus
Suomen sarjakuvaseura ry
Suomen sarjakuvaseura ry1 day ago
"En ole mikään tekninen nysvääjä, vaan teen töitä melkein millä tahansa tekniikalla, jopa kynttilällä. Piirrän lähes tulkoon mille tahansa paperillekin, mikä eteen sattuu, Milla Paloniemi selvittää."
Sarjainfo

Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Porthaninkatu 9
00530 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi