syksy2015_kurssit
syksy2015_kurssit

Sarjakuvaseura

Sarjakuvablogit.comia ylläpitää Suomen sarjakuvaseura ry, joka on vuonna 1971 perustettu sarjakuva-alan keskusjärjestö. Toiminnan näkyvintä puolta ovat Sarjakuvakeskus Helsingin Arabianrannassa, vuosittaiset Helsingin sarjakuvafestivaalit, Sarjainfo-lehti ja Puupäähattu-palkinto, muiden projektien muassa.

Seuran tarkoitus on lisätä sarjakuvan arvostusta, edistää hyvän sarjakuvan tuntemusta ja sarjakuvien kriittistä lukemista. Kotimaisen sarjakuvan hyväksi seura toimii muun muassa osallistumalla virallisten tukitoimien kehittämiseen ja tekemällä yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten järjestöjen, taiteilijoiden ja muiden tahojen kanssa.

Lisätietoa, jäseneksi liittyminen Sarjainfo-lehden tilaus osoitteesta www.sarjakuvaseura.fi.

mainosCol_seura-web

   

© Mari Ahokoivu

   

Comments (4)

 • Avatar

  Jari Terho

  |

  Hei!

  Voiko sarjakuvablogit.com -sivustolla julkaista blogin, joka on jo toiminnassa jollain muulla saitilla. (sarjakuva.blogit.fi) Haluaisin mukaan, mutta en viitsisi siirtää koko touhua tänne.

  Jari

 • Avatar

  Rami Rautkorpi

  |

  Jos tarkoitat, ettet viitsi tehdä siirtoa käsin, niin Blogit.fi näyttäisi olevan WordPress-pohjainen kuten Sarjakuvablogitkin, joten sieltä pitäisi Työkalut/Tools-osastosta löytyä Vie/Export, jolla saat ladattua vanhan blogisi sisällön xml-tiedostoon. Tämän voit sitten vastaavasti ladata Sarjakuvablogit.comin blogiisi Tuo/Import-työkalulla. Se antaa tuontivaihtoehdoista listan, jonka viimeisenä on WordPress.

  Se ei tietysti ole mikään ongelma, että jätät vanhan blogisi paikoilleen ja jatkat uusilla merkinnöillä Sarjakuvablogit.comissa. Vanhan ja uuden blogisi sisältö on sinun omaisuuttasi.

 • Avatar

  elinaovaskainen

  |

  Hei, mulla on sellainen ongelma että mä en saa custom css kohdasta laitettua itselleni logoa. Olen tehnyt sarjispajailuohjeiden mukaan, mutta ei toimi. Joko ei tapahdu mitään tai sitten pari kertaa on vaan blogin nimi kadonnut ja vaan alaotsikko on jäänyt itsekseen leijumaan.

  div#header {
  background: url(“http://wunderwald.sarjakuvablogit.com/files/2010/01/wunderlogo2.jpg”)
  no-repeat bottom left;
  }

  div#header {
  height: 227px;
  border-bottom: none;
  }

  #header h1 {
  display: none;
  }

  Mikä tässä on oikeesti vikana?

 • Avatar

  Rami Rautkorpi

  |

  Ei siinä näyttäisi olevan mitään muuta vikana kuin nuo aloitus- ja lopetuslainausmerkit. Selaimet ymmärtävät tässä yhteydessä vain tavalliset lainausmerkit " tai yksinkertaiset lainausmerkit '

  … ja WordPress näköjään avuliaasti muuttaa ne automaattisesti hienommiksi versioiksi, ellei niitä ympäröidä code-tageilla. Korjaamme tämän ohjeisiin.

Comments are closed

Kaunis Mieli Kääntää Katseensa Sisäänpäin
pienlehtimainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

kuti
syksy2015_kurssit

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.


http

Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.

Käyttöehdot
Sarjainfo

Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Porthaninkatu 9
00530 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi