mainos
mainos

Lapsellisin & taivaallisin pienlehti -kilpailut Helsingin sarjakuvafestivaaleilla

Näihin kilpailuihin ehtii vielä osallistua 31.8. asti. Voittajat julkistetaan Helsingin sarjakuvafestivaaleilla 10.-12. syyskuuta. Hienot palkinnot. TAIVAALLISIN PIENLEHTI -kilpailu 2010 Kaikille suomalaisille omakustanteille tarkoitettu Taivaallisin pienlehti -kisa järjestetään myös tänä vuonna. Kilpailuun voivat osallistua kaikki viime vuoden deadlinen jälkeen (31.8.2009) ilmestyneet sarjakuvalehdet, jotka eivät ole yrityksen tai yhdistyksen julkaisemia (eli ns. kaupallisia julkaisuja). Tuomaristo pidättää itsellään oikeuden sulkea tarvittaessa lehtiä pois kisasta. Tuomaristo palkitsee osallistuneiden töiden joukosta kolme parasta. Voittajat julkistetaan lauantaina 11.9. Helsingin sarjakuvafestivaaleilla. Kilpailuun osallistuvat lehdet on lähetettävä tiistaihin 31.8.2010 mennessä osoitteeseen: Pienlehtikisa, Sarjakuvakeskus, Hämeentie 150, 00560 Helsinki. Lähetä 3 kappaletta osallistuvaa lehteä. Liitä mukaan myös yhteystiedot. Kilpailuun osallistuvien töiden parhaimmisto laitetaan festareille esille yleisön luettavaksi. LAPSELLISIN PIENLEHTI -kilpailu 2010 Sarjakuvakeskus julistaa jälleen pienlehtikilpailun, jossa voittajan valitsee lahjomaton lapsiraati. Kilpailussa tehdään 16-sivuinen värillinen 75 x 94 mm -kokoinen sarjakuvalehti, jonka kohdeyleisönä ovat 6-13 -vuotiaat. Viisi parasta pienlehteä palkitaan ja painetaan sarjaksi. Painos tulee olemaan laaja, sillä vähintään 20,000 kappaletta kutakin lehteä leviää HokkusPokkus -juoman etiketin sisällä jaettavana pienlehtenä. Voittajat julistetaan Helsingin 25. sarjakuvafestivaaleilla lauantaina 11.9.10. Palkinnot: Viisi palkittavaa saavat kukin pienlehtensä HokkusPokkus -pullon etikettiin vähintään 20,000 kappaleen painoksena, sekä 100 kappaletta lehteä itselle. Lisäksi jaetaan seuraavat pääpalkinnot: 1. 2000€ + Sarjakuvakeskuksen galleria omaan käyttöön näyttelyä varten kuukaudeksi 2. 1000€ 3. 500€. Tämän vuoden sponsori ja etiketti jakelukanavana on nähtävänä osoitteessa http://www.hokkuspokkusjuoma.fi/. Säännöt: – kilpailu on kaikille avoin – sponsori pidättää oikeuden halutessaan painaa myös muita kilpailutöitä etiketteihin – kohdeyleisönä 6-13 vuotiaat – 75 x 94 mm kokoinen 16-sivuinen lehti, (14s. + kannet) värillisenä ja suomenkielisenä tai sanattomana – lehden on oltava aiemmin julkaisematon, painettuna tai sähköisenä – töiden on oltava perillä Sarjakuvakeskuksella 31.8.2010 mennessä, osoitteessa Hämeentie 150, 00560 Helsinki 
- työt voidaan jättää myös sähköpostitse osoitteeseen kilpailu@sarjakuvaseura.fi. http://sarjakuvafestivaalit.fi Kuvitus: Saimi Turunen
pienmainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
[fts_twitter tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no search=sarjakuvablogit]
mainos
mainos

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.
Aihetunniste Twitterissä: #sarjakuvablogit


Käyttöehdot


Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Laivalahden puistotie 7
00810 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi