mainos
mainos

Toukokuun kuukauden blogi: Jelden

En ole muusikko, mutta rytmi minulla on veressä. En ole veistäjä, mutta kosketuspinta on vahva. Kokki en myöskään ole, mutta uusia yhdistelmiä keksin jatkuvasti, enkä liiemmin tanssija, vaikka liikettä rakastankin. Näitä kaikkia ennen minä olen piirtäjä.

Sarjakuvapäiväkirjaa (joka oikeammin on kuvien ja tekstien kokonaisuudessaan kaunis kaaos) olen pitänyt vuodesta 2008, jolloin täytin 13, ja blogia olen julkaissut nyt siiskin nelisen vuotta. En vielä 17-vuotiaana ole lakannut piirtämästä sarjakuvia tai yksittäisiä kuvia ja kirjoittamasta tekstejä, sillä totesin sellaisen aikanaan oikein hauskaksi luettuani muiden blogeja. Saamani palaute on myös ollut kovin tärkeää kehityksessäni.

Aiheeni ovat enemmän tai vähemmän omaelämäkerrallisia. Silloin tällöin minusta on hauskaa kertoa asioita symbolein, jotka jäävät muille mysteerisiksi. Ylivoimaisesti suurin osa piirtämistäni ja julkaisemistani merkinnöistä on kuitenkin suoraselkoisia, humoristisia, mieleen jääneitä havaintoja siitä, mitä on tapahtunut arkipäivässäni tai millaisia ajatuskulkuja minulla on.

Nimeni on Jenna Oldén, olen 17-vuotias ja asun aivan Tampereen kupeessa. Paraikaa opiskelen Tammerkosken kuvataidelukiossa Tampereella. Sarjakuvat ovat vain yksi mielenkiinnonkohteistani; mielelläni oppisin esimerkiksi kirjoittamisesta, elokuvasta ja ohjaamisesta ja vaatesuunnittelustakin enemmän.

Merkittävimmät tapahtumat sarjakuvahistoriassani lienevät Lasten mehuhetki –omakustanteen tekeminen ja Tampere Kuplii –festareilla blogipaneelissa jutteleminen muiden sarjisbloggaajien kanssa. Suurimpia sarjakuvallisia innoittajiani ovat muiden muassa Hugo Prattin Corto Maltese, Ville Ranta, Kuti Kuti, Pahkasika ja sarjakuvablogit ylipäätään.

Historiani sarjakuvien tekijänä ei ole vielä pitkä. Minulle on kuitenkin aina ollut itsestäänselvää, että tulen kehittymään sarjakuvan saralla runsaasti ja työskentelemään (tai ainakin leikkimään) sen parissa vielä paljon!

fjelden.sarjakuvablogit.com

pienmainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
[fts_twitter tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no search=sarjakuvablogit]
mainos
mainos

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.
Aihetunniste Twitterissä: #sarjakuvablogit


Käyttöehdot


Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Laivalahden puistotie 7
00810 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi