mainos
mainos

Kesäkuun kuukauden blogi: HILLERI

HILLERI toimii ajatuksieni purkukoppana. Viskaan sinne niin päivän tapahtumia kuin loppuun ajattelemattomia älynväläyksiänikin. Välillä kirjoitan myös pelkkää tekstiä karkottaen pääni ylle kasaantuneet myrskypilvet.

Loin itselleni blogin siskoani seuraten joskus 2008 vuoden paikkeilla. Aluksi olin epäluuloinen riittäisikö minulla jutun juurta ja kiinnostaisivatko sarjikseni edes itseäni. Nykyään olen kuitenkin automaattisessa sarjis-tilassa ja kirjoitan pitkin päivää itselleni muistiinpanoja aiheista, joista haluan piirtää merkinnän myöhemmin.

Epämieluisaa lukijaa paeten siirryin vuodatuksesta sarjakuvablogeihin vuonna 2010. Totta kai minua seurattiin sinne, ja kun jossain vaiheessa huomasin koko sukuni surffailevan sivuillani, annoin periksi ja aloin ottaa rennosti.

Sarjishahmoni ovat muuttuneet Pinokkion kanssa nenän pituudesta kisailevista puhuvista toukista paremman näköisiksi. Jopa juttujenikin taso on tainnut nousta. En ole poistanut vanhoja merkintöjäni netistä ja joskus hakkaan päätäni seinään ja kysyn miksi. Omaa kehitystä on ollut kuitenkin kiva seurata.

Blogiin tulevat kommentit nostavat mielialani aina välittömästi pilviin. Olen saanut lukijoiltani tukea ja ratkaisuja moniin ongelmiin. Bloggaamalla olen onnistunut säästämään monet terapiakulut, enkä enää osaisi lopettaa sitä.

Olen vuonna 1997 Pohjanmaalla syntynyt Iita Tiilikka. Asun yhäkin Isossakyrössä suuren kirjavilla langoilla yhteen parsitun perheeni kanssa. Pienimuotoiseen eläintarhaamme kuuluu tällä hetkellä pääosin lampaita ja kissoja. Olen sotavastainen maailmanmurehtija ja pullopostin satunnainen lähettelijä. Rakastan laulaa aamuisin ja illat vietän netissä tai pusikossa ryömien etsimässä geokätköjä.

simppa.sarjakuvablogit.com

Tags:

pienmainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
[fts_twitter tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no search=sarjakuvablogit]
mainos
mainos

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.
Aihetunniste Twitterissä: #sarjakuvablogit


Käyttöehdot


Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Laivalahden puistotie 7
00810 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi