Kesäkuun kuukauden blogi: HILLERI

HILLERI toimii ajatuksieni purkukoppana. Viskaan sinne niin päivän tapahtumia kuin loppuun ajattelemattomia älynväläyksiänikin. Välillä kirjoitan myös pelkkää tekstiä karkottaen pääni ylle kasaantuneet myrskypilvet.

Loin itselleni blogin siskoani seuraten joskus 2008 vuoden paikkeilla. Aluksi olin epäluuloinen riittäisikö minulla jutun juurta ja kiinnostaisivatko sarjikseni edes itseäni. Nykyään olen kuitenkin automaattisessa sarjis-tilassa ja kirjoitan pitkin päivää itselleni muistiinpanoja aiheista, joista haluan piirtää merkinnän myöhemmin.

Epämieluisaa lukijaa paeten siirryin vuodatuksesta sarjakuvablogeihin vuonna 2010. Totta kai minua seurattiin sinne, ja kun jossain vaiheessa huomasin koko sukuni surffailevan sivuillani, annoin periksi ja aloin ottaa rennosti.

Sarjishahmoni ovat muuttuneet Pinokkion kanssa nenän pituudesta kisailevista puhuvista toukista paremman näköisiksi. Jopa juttujenikin taso on tainnut nousta. En ole poistanut vanhoja merkintöjäni netistä ja joskus hakkaan päätäni seinään ja kysyn miksi. Omaa kehitystä on ollut kuitenkin kiva seurata.

Blogiin tulevat kommentit nostavat mielialani aina välittömästi pilviin. Olen saanut lukijoiltani tukea ja ratkaisuja moniin ongelmiin. Bloggaamalla olen onnistunut säästämään monet terapiakulut, enkä enää osaisi lopettaa sitä.

Olen vuonna 1997 Pohjanmaalla syntynyt Iita Tiilikka. Asun yhäkin Isossakyrössä suuren kirjavilla langoilla yhteen parsitun perheeni kanssa. Pienimuotoiseen eläintarhaamme kuuluu tällä hetkellä pääosin lampaita ja kissoja. Olen sotavastainen maailmanmurehtija ja pullopostin satunnainen lähettelijä. Rakastan laulaa aamuisin ja illat vietän netissä tai pusikossa ryömien etsimässä geokätköjä.

simppa.sarjakuvablogit.com

Tags:

Trackback from your site.

pienlehtimainos
pienlehtimainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

4 days ago
Kirjoitin sarjakuvablogiin parin viikon tapahtumista ja tulevan vuoden suunnitelmista.

#sarjakuva #totentanz #sarjakuvablogit

https://t.co/CVYWJBpLFW
1 week ago
RT @sarjakuvaseura: Kuukauden sarjakuvablogi: Ruutujen välistä. Turkulainen @max_sarin on viime aikoina mm. voittanut kaksi Eisner-palkinto… Sarjakuvakauppa photo