Nina Mutik

Elokuun kuukauden blogi: Nina Mutik

Huom. blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille.

Nina Mutik aloitti sarjakuvablogin elokuussa 2010 julkaistaakseen pidempiä strippisarjojaan ja muita hauskoja lyhyitä tarinoita. Perimmäinen tavoite Mutikilla on jakaa iloa maailmaan, sillä sitä vaan ei voi olla liikaa.

Nina Mutikin blogi ei ole koskaan ollut päiväkirjanomainen, vaan blogissa seikkailee monenlaisia kuvitteellisia ja vähemmän kuvitteellisia otuksia pidemmissä ja lyhyemmissä tarinoissa. Mutik ei pidä pelkästään omaa elämäänsä riittävän mielenkiintoisena tai laajana aihepiirinä, vaan piirtää mitä vaan.

Mutikin blogissa ilmestyy kaksi pidempää strppisarjaa, Vampyyrit ja Tartsu. Vampyyrit-sarja lähti unesta, jossa kaksi vampyyriä kinasteli supermarketin kassajonossa. Mutik ei ole vampyyrifani, mutta nämä kaksi tyyppiä alkoivat elää tekijän alitajunnassa ja lopulta purkautuivat nyt jo 50 stripin sarjana. Tartsu taas on Nina Mutikin perheenjäsenensä iloksi tämän kalenteriin rennosti tekemä hassu pikku sarjis, joka kalenterin lisäksi ilmestyy lähipiirin pyynnöstä myös blogissa. Luonnoksenomainen Tartsu on saavuttanut hiukan yllättäenkin enemmän kaikupohjaa kuin Vampyyrit ja strippisarjaa on kertynyt on jo lähes sata.

Pidempien strippisarjojen ja satunnaisten muiden sarjakuvien lisäksi blogissa näkyy myös muita Mutikin töitä, etenkin akvarelleja, joka on tekniikkana lähellä tekijän sydäntä.

Nina Mutik on 33-vuotias intohimoinen kuvantekijä ja tarinankertoja, joka kokee sarjakuvan yhdeksi kiehtovimmista ilmaisumuodoista. Mutik keskittyy sarjakuvatuotannossaan huumoriin, sillä kokee positiivisten tunteiden jakamisen sekä haastavaksi että arvokkaaksi elämäntavoitteeksi.

ninamutik.sarjakuvablogit.com

Nina Mutik

Nina Mutik Tartsu

Trackback from your site.

pienlehtimainos
pienlehtimainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

1 day ago
RT @sarjakuvaseura: Kuukauden sarjakuvablogi: Ruutujen välistä. Turkulainen @max_sarin on viime aikoina mm. voittanut kaksi Eisner-palkinto… MakedoniaTre photo
1 week ago
Kirjoitin sarjakuvablogiin parin viikon tapahtumista ja tulevan vuoden suunnitelmista.

#sarjakuva #totentanz #sarjakuvablogit

https://t.co/CVYWJBpLFW