mainos
mainos
Nina Mutik

Elokuun kuukauden blogi: Nina Mutik

Huom. blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille.

Nina Mutik aloitti sarjakuvablogin elokuussa 2010 julkaistaakseen pidempiä strippisarjojaan ja muita hauskoja lyhyitä tarinoita. Perimmäinen tavoite Mutikilla on jakaa iloa maailmaan, sillä sitä vaan ei voi olla liikaa.

Nina Mutikin blogi ei ole koskaan ollut päiväkirjanomainen, vaan blogissa seikkailee monenlaisia kuvitteellisia ja vähemmän kuvitteellisia otuksia pidemmissä ja lyhyemmissä tarinoissa. Mutik ei pidä pelkästään omaa elämäänsä riittävän mielenkiintoisena tai laajana aihepiirinä, vaan piirtää mitä vaan.

Mutikin blogissa ilmestyy kaksi pidempää strppisarjaa, Vampyyrit ja Tartsu. Vampyyrit-sarja lähti unesta, jossa kaksi vampyyriä kinasteli supermarketin kassajonossa. Mutik ei ole vampyyrifani, mutta nämä kaksi tyyppiä alkoivat elää tekijän alitajunnassa ja lopulta purkautuivat nyt jo 50 stripin sarjana. Tartsu taas on Nina Mutikin perheenjäsenensä iloksi tämän kalenteriin rennosti tekemä hassu pikku sarjis, joka kalenterin lisäksi ilmestyy lähipiirin pyynnöstä myös blogissa. Luonnoksenomainen Tartsu on saavuttanut hiukan yllättäenkin enemmän kaikupohjaa kuin Vampyyrit ja strippisarjaa on kertynyt on jo lähes sata.

Pidempien strippisarjojen ja satunnaisten muiden sarjakuvien lisäksi blogissa näkyy myös muita Mutikin töitä, etenkin akvarelleja, joka on tekniikkana lähellä tekijän sydäntä.

Nina Mutik on 33-vuotias intohimoinen kuvantekijä ja tarinankertoja, joka kokee sarjakuvan yhdeksi kiehtovimmista ilmaisumuodoista. Mutik keskittyy sarjakuvatuotannossaan huumoriin, sillä kokee positiivisten tunteiden jakamisen sekä haastavaksi että arvokkaaksi elämäntavoitteeksi.

ninamutik.sarjakuvablogit.com

Nina Mutik

Nina Mutik Tartsu
pienmainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
[fts_twitter tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no search=sarjakuvablogit]
mainos
mainos

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.
Aihetunniste Twitterissä: #sarjakuvablogit


Käyttöehdot


Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Laivalahden puistotie 7
00810 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi