Marraskuun kuukauden blogi: Jäähtynyttä kahvia

Perustin blogin pitkälti painostuksen takia ja hieman jälkijunassa, sillä siinä vaiheessa kaikilla oli jo sarjisblogi. En edes muista milloin tämä tapahtui, mutta näköjään maaliskuussa vuonna 2010. Silloin join vielä kahviakin, siitä blogin nimi (tosin kupit alkoivat jo silloin unohtua jäähtymään kiihtyvällä tahdilla).

Blogissa on lähinnä skannauksia sarjakuvapäiväkirjasta, sekä joskus harvemmin muuta materiaalia. En oikein tykkää bloggailla omasta arkielämästäni ja olen aika valikoiva sen suhteen mitä skannaan, joten materiaalia kertyy loppujen lopuksi aika vähän – varsinkin kun ottaa huomioon etten viime aikoina ole pitänyt sarjispäivistäkään yhtä ahkerasti kuin joskus. Kuulemma en silti skannaa läheskään kaikkea mitä minun pitäisi.

Olen kiinnostunut myös unista ja kirjaan niitä usein ylös sarjakuvina. Sarjispäiviksessä on ajoittain enemmän unia kuin päivittäisiä sattumuksia, joten blogissakin niitä on runsaasti. (Niistä ei tosin voi tulkata mitään, sillä jokainen joka on perehtynyt uuteen aivo- ja unitutkimukseen tietää, että freudilaiset tulkinnat voi unohtaa.) Toisinaan kerron myös omista hahmoistani tai sarjakuvaprojekteista, pyrinhän edelleen jatkamaan muinoin mangalehdissä ilmestynyttä Narullaa, tosin päähenkilö on vaihtunut. Bloggaisin omista hahmoistani ehkä useamminkin, mutta sarjispäivis kiinnostaa lukijoita enemmän.

Jäähtynyttä kahvia -blogin takana on julkaistu sarjakuvapiirtäjä Aura Ijäs (s. 1981).

arua.sarjakuvablogit.com

Aura Ijäs Jäähtynyttä kahvia  

Trackback from your site.

pienmainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

1 day ago
RT @sarjakuvaseura: Kuukauden sarjakuvablogi: Ruutujen välistä. Turkulainen @max_sarin on viime aikoina mm. voittanut kaksi Eisner-palkinto… MakedoniaTre photo
1 week ago
Kirjoitin sarjakuvablogiin parin viikon tapahtumista ja tulevan vuoden suunnitelmista.

#sarjakuva #totentanz #sarjakuvablogit

https://t.co/CVYWJBpLFW