mainos
mainos

Marraskuun kuukauden blogi: Jäähtynyttä kahvia

Perustin blogin pitkälti painostuksen takia ja hieman jälkijunassa, sillä siinä vaiheessa kaikilla oli jo sarjisblogi. En edes muista milloin tämä tapahtui, mutta näköjään maaliskuussa vuonna 2010. Silloin join vielä kahviakin, siitä blogin nimi (tosin kupit alkoivat jo silloin unohtua jäähtymään kiihtyvällä tahdilla).

Blogissa on lähinnä skannauksia sarjakuvapäiväkirjasta, sekä joskus harvemmin muuta materiaalia. En oikein tykkää bloggailla omasta arkielämästäni ja olen aika valikoiva sen suhteen mitä skannaan, joten materiaalia kertyy loppujen lopuksi aika vähän – varsinkin kun ottaa huomioon etten viime aikoina ole pitänyt sarjispäivistäkään yhtä ahkerasti kuin joskus. Kuulemma en silti skannaa läheskään kaikkea mitä minun pitäisi.

Olen kiinnostunut myös unista ja kirjaan niitä usein ylös sarjakuvina. Sarjispäiviksessä on ajoittain enemmän unia kuin päivittäisiä sattumuksia, joten blogissakin niitä on runsaasti. (Niistä ei tosin voi tulkata mitään, sillä jokainen joka on perehtynyt uuteen aivo- ja unitutkimukseen tietää, että freudilaiset tulkinnat voi unohtaa.) Toisinaan kerron myös omista hahmoistani tai sarjakuvaprojekteista, pyrinhän edelleen jatkamaan muinoin mangalehdissä ilmestynyttä Narullaa, tosin päähenkilö on vaihtunut. Bloggaisin omista hahmoistani ehkä useamminkin, mutta sarjispäivis kiinnostaa lukijoita enemmän.

Jäähtynyttä kahvia -blogin takana on julkaistu sarjakuvapiirtäjä Aura Ijäs (s. 1981).

arua.sarjakuvablogit.com

Aura Ijäs Jäähtynyttä kahvia  
pienmainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
[fts_twitter tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no search=sarjakuvablogit]
mainos
mainos

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.
Aihetunniste Twitterissä: #sarjakuvablogit


Käyttöehdot


Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Laivalahden puistotie 7
00810 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi