mainos
mainos

Huhtikuun kuukauden blogi: Mustekalateemuruja

Blogissani kuvaan lähinnä itselleni ja läheisilleni käyneitä arkipäivän sattumuksia ja muita pieniä juttuja. Viime aikoina olen myös piirtänyt merkinnöiksi vuosien takaisia muistoja. Merkintöjä on tähän mennessä kertynyt sen verran vähäinen määrä, että tästä blogista voi kehkeytyä vielä vaikka mitä. Olen sarjisblogannut jo useamman vuoden, mutta Sarjakuvablogeihin siirryin vasta elokuussa 2012 vanhan blogini kadottua bittiavaruuteen. Oikeastaan se sattui hyvään saumaan, sillä olin muutenkin jo miettinyt sivuston vaihtoa ja uutta alkua. Olen kuitenkin harkinnut koostavani jonkinlaisen pienlehden (tai useamman) vanhoista merkinnöistä joskus tulevaisuudessa.

Alkuaikoina saatoin tunkea blogiin kaikki henkilökohtaiset angstit ja huonot sisäpiirivitsit, mutta nykyään olen kriittisempi sen suhteen mitä julkaisen. Myös perheeni ja sukulaiseni olivat välillä näreissään kun piirsin heidän toilailujaan, mutta nyttemmin olen kuullut vähän juttua että aika moni heistä tätä mielissään seurailee.

Olen huomannut, että sarjisbloggaamisen myötä omaa elämää ja maailmanmenoa seuraa vähän eri tavalla kuin ennen, ja usein huomaan miettiväni että kuinka tämänkin parhaiten piirtäisi sarjakuvaksi. Haluaisin myös leikitellä enemmän erilaisilla tyyleillä ja kerrontatavoilla, sillä minusta tuntuu että olen hieman jämähtänyt paikoilleni.

Miukki Kekkonen (s. 1990 Joensuussa) asuu tällä hetkellä viidettä vuotta Raahessa ja yrittää parhaansa että pääsisi syksyllä opiskelemaan. Hänen suurin unelmansa on jonain kauniina päivänä päästä Australiaan katsomaan koaloita.

miukki.sarjakuvablogit.com

pienmainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
[fts_twitter tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no search=sarjakuvablogit]
mainos
mainos

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.
Aihetunniste Twitterissä: #sarjakuvablogit


Käyttöehdot


Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Laivalahden puistotie 7
00810 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi