Kesäkuun kuukauden blogi: Lorvia

Sarjakuvapäiväkirja on hyvä työkalu, sitä kanniskelen usein mukana minne menenkin. Sinne piirtelen lähinnä kaikenlaista mitä piirtohetkellä ympärillä näkyy ja tapahtuu, ja joskus kun innostun niin saatan piirtää jostain eri jännittävästä jutusta mitä mulle lähiaikoina on sattunut tai joku on kertonut.

Joskus tulee mielenkiintoisia sivuja, joskus ei. Melkein kaikki ne tänne blogiin laitan kuitenkin – luulen että joku niitä mielellään kuitenkin lukee, samaan tapaan kuin itekkin tykkään lukea lähes kaikkia vastaantulevia sarjisblogeja.

Ihmiset on hirveän mielenkiintoisia, mitä kaikkea ne itsestään ja ympäristöstään valitsee näyttää muille. Ei mulla mitään varsinaista asiaa tämän blogini kanssa ole, tahdon vain vastavuoroisesti jakaa omaa kokemustani, että kattokaa, tällaista on täällä, tällasia juttuja minä nyt näen. Tällaista minä nyt teen. Aina on joku jota kiinnostaa nähdä.

23-vuotias Laura Sillanpää on viettänyt tämän lukuvuoden Limingan sarjislinjalla opettelemassa taas piirtämään. Hän asuu kesäkuun alusta lähtien taas Tampereella.

”Varmaan vietän kesääni erinäisissä puistoissa ja pyörimällä milloin missäkin missä tuntuisi tapahtuvan jotain mielenkiintoista. Tulkaa seuraan istuskeleen niin saan uusia naamoja piirrettäväks.”

lorvia.sarjakuvablogit.com

Trackback from your site.

pienlehtimainos
pienlehtimainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

1 day ago
RT @sarjakuvaseura: Kuukauden sarjakuvablogi: Ruutujen välistä. Turkulainen @max_sarin on viime aikoina mm. voittanut kaksi Eisner-palkinto… MakedoniaTre photo
1 week ago
Kirjoitin sarjakuvablogiin parin viikon tapahtumista ja tulevan vuoden suunnitelmista.

#sarjakuva #totentanz #sarjakuvablogit

https://t.co/CVYWJBpLFW