Elokuun kuukauden blogi: Aminan luonnoskirja

Aminan luonnoskirja on virtuaalinen pöytälaatikkoni. Blogistani löytyy tunnelmakuvauksia ja elämänfilosofisia pohdintoja, visuaalisia kokeiluja sekä tietoa sarjakuva- ja muista taideprojeteistani. Itselleni rakkainta sisältöä ovat kuitenkin elämän suuria kysymyksiä käsittelevät fantasianovellit. Tarjolla on myös arkisto vanhoista sarjakuva-arvosteluistani ja jonkin verran Rakkaat siskot -strippejä ajalta, jolloin sarjakuvalla ei ollut hetken aikaa omaa blogia. Välissä on tunnelmaa keventämässä kuvia alastomista ihmisistä.

Miia Vistilä sarjakuva sarjakuvablogiBlogini muuttuu koko ajan pohdiskelevammaksi. Myös arkisista tapahtumista kertovissa tarinoissani on parhaimmillaan monta tasoa. Esimerkiksi lempeä arkinen tunnelmapala Pride-festivaaliin valmistautumisesta viittaa samalla Itä-Euroopan synkkään ihmsoikeustilanteeseen.

Nimimerkkini Amina tulee romaanin, jonka nimen ja kirjoittajan olen kauan sitten unohtanut, päähenkilön mukaan. Tarina kertoi Lähi-idässä viime vuosisadalla eläneestä naisesta, jonka jännittäviin kokemuksiin vahvasti samaistuin. Vaikka Amina on yleinen musliminimi, tarinoideni uskonnolliset vaikutteet ovat useammin peräisin kristinuskosta tai hindulaisuudesta.

Blogin takana on Helsingissä asuva Miia Vistilä.

amina.sarjakuvablogit.com

Miia Vistilä sarjakuva sarjakuvablogi

Trackback from your site.

pienmainos
pienlehtimainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

4 days ago
Kirjoitin sarjakuvablogiin parin viikon tapahtumista ja tulevan vuoden suunnitelmista.

#sarjakuva #totentanz #sarjakuvablogit

https://t.co/CVYWJBpLFW
1 week ago
RT @sarjakuvaseura: Kuukauden sarjakuvablogi: Ruutujen välistä. Turkulainen @max_sarin on viime aikoina mm. voittanut kaksi Eisner-palkinto… Sarjakuvakauppa photo