mainos
mainos

Elokuun kuukauden blogi: Aminan luonnoskirja

Aminan luonnoskirja on virtuaalinen pöytälaatikkoni. Blogistani löytyy tunnelmakuvauksia ja elämänfilosofisia pohdintoja, visuaalisia kokeiluja sekä tietoa sarjakuva- ja muista taideprojeteistani. Itselleni rakkainta sisältöä ovat kuitenkin elämän suuria kysymyksiä käsittelevät fantasianovellit. Tarjolla on myös arkisto vanhoista sarjakuva-arvosteluistani ja jonkin verran Rakkaat siskot -strippejä ajalta, jolloin sarjakuvalla ei ollut hetken aikaa omaa blogia. Välissä on tunnelmaa keventämässä kuvia alastomista ihmisistä.

Miia Vistilä sarjakuva sarjakuvablogiBlogini muuttuu koko ajan pohdiskelevammaksi. Myös arkisista tapahtumista kertovissa tarinoissani on parhaimmillaan monta tasoa. Esimerkiksi lempeä arkinen tunnelmapala Pride-festivaaliin valmistautumisesta viittaa samalla Itä-Euroopan synkkään ihmsoikeustilanteeseen.

Nimimerkkini Amina tulee romaanin, jonka nimen ja kirjoittajan olen kauan sitten unohtanut, päähenkilön mukaan. Tarina kertoi Lähi-idässä viime vuosisadalla eläneestä naisesta, jonka jännittäviin kokemuksiin vahvasti samaistuin. Vaikka Amina on yleinen musliminimi, tarinoideni uskonnolliset vaikutteet ovat useammin peräisin kristinuskosta tai hindulaisuudesta.

Blogin takana on Helsingissä asuva Miia Vistilä.

amina.sarjakuvablogit.com

Miia Vistilä sarjakuva sarjakuvablogi

pienmainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
[fts_twitter tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no search=sarjakuvablogit]
mainos
mainos

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.
Aihetunniste Twitterissä: #sarjakuvablogit


Käyttöehdot


Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Laivalahden puistotie 7
00810 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi