mainos
mainos

Heinäkuun kuukauden blogi: Keeps Getting Petter and Petter

Saattaa sisältää joitain lapsille sopimattomia sisältöjä.

”Olen pitänyt sarjakuvablogia on-offina vuodesta 2007 lähtien. Bloggaan useimmiten lähimenneisyyden hauskoista tai mielenkiintoisista sattumuksista (tai tylsistä asioista jotka olen dramatisoinut hauskoiksi), tai dumppaan luonnoskirjaan kertyneitä riipusteluja näytille. Erityisen kunnianhimoisina kausina saatan ottaa kantaa yhteiskunnallisiin aiheisiin, erityisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöasioihin. En kuitenkaan pidä itseäni poliittisena sarjakuvapiirtäjänä sanan varsinaisessa merkityksessä.

Verrattuna moneen muuhun sarjakuvablogiin, piirustus- tai kerrontatyylini ei ole juurikaan yhtenäinen. (Voi toki olla, että olen vain sokea maneereilleni.) Tykkään kokeilla kaikenlaisia kuvallisia ja tekstillisiä kikkoja, ja toisaalta joskus en vain jaksa nyhrätä yksityiskohtien tai värien kanssa kahta minuuttia pidempään, vaan haluan sanoa sanottavani niin pian kuin mahdollista.

Muutamia ulkomaalaisia ystäviäni ajatellen aloin kääntämään päivityksiäni englanniksi, mikä kenties luo laadullisia paineita tulevaisuudessa. Kuitenkin kaikista tärkeintä minulle bloggaamisessa on matala kynnys ja hauskanpito, ja erityisesti sarjakuvabloggaamistani sävyttää jatkuva oman äänen ja ilmaisun etsiminen.”

Niko-Petteri Niva (s. 1991) on oululainen graafikko-opiskelija. Isona hänestä tulee sarjakuvataiteilija, drag queen ja laiskiaisfarmari.

nniksu.sarjakuvablogit.com

pienmainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
[fts_twitter tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no search=sarjakuvablogit]
mainos
mainos

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.
Aihetunniste Twitterissä: #sarjakuvablogit


Käyttöehdot


Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Laivalahden puistotie 7
00810 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi