mainos
mainos

Syyskuun kuukauden blogi: Vaeltava paiserutto

Sarjisbloggaamisen aloitin jouluna 2010, sisäistettyäni suuren kiinnostukseni sarjakuvia, etenkin sarjisblogeja kohtaan. Tykkään puhua asioistani, joten oman, itsestäni kertovan sarjisblogin aloittaminen tuntui luontevalta.

Vaeltava paiserutto toimii ikään kuin julkisena päiväkirjanani. Sinne päätyvät elämäni tapahtumat, mietteeni ja päähänpistoni, iloni ja suruni sekä kummallisimmat uneni. Aiheita käsittelen humoristisella otteella. Tapani dramatisoida kaikkea tekee arkisistakin hetkistä hyviä bloggausaiheita itselleni. Sarjakuvien lisäksi blogiin päätyy myös piirroksiani ja valokuviani.

Yritän jatkuvasti parannella tyyliäni ja kerrontaani, mutta haluan blogin näyttävän itseltäni. Sen on oltava yksinkertainen ja helposti ymmärrettävä. Kärsimättömänä ihmisenä en tuhlaa aikaani luonnosteluun, enkä pahemmin mieti sanojani. Toisinaan huoleton ilmaisutapani aiheuttaa väärinkäsityksiä. Aluksi saatoin vuodattaa blogiini hyvinkin henkilökohtaisia asioita, mutta lukijakuntani laajennettua olen alkanut varomaan sanomisiani ja jopa jännittämään lukijoiden reaktioita, varsinkin kantaa ottaviin ja provosoiviin aiheisiin.

Olen yllättynyt blogini saamasta huomiosta ja lukijoideni aktiivisuus pitää motivaatiota yllä. Lyhytkin tauko saa ikävöimään takaisin bloggaamisen pariin!

Nora L. (s. 1994) on Kalliosta Turkuun muuttanut, Helsingin kuvataidelukion käynyt haahuilija, joka unelmoi omasta ponista ja laamasta, animaattorin urasta ja valtavasta villapaitavarastosta.

paiserutto.sarjakuvablogit.com
pienmainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
[fts_twitter tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no search=sarjakuvablogit]
mainos
mainos

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.
Aihetunniste Twitterissä: #sarjakuvablogit


Käyttöehdot


Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Laivalahden puistotie 7
00810 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi