mainos
mainos

Marraskuun kuukauden blogi: Nurkissa

Moinmoin kaikki! Nurkissa on ihan tavallisen Johmun ihan tavallinen blogi. Aloitin sen pitämisen opiskeltuani Muurlan Opistossa sarjakuvaa vuoden, ja nyt blogini onkin ollut olemassa jo 1,5 vuotta, jeejeejee!

Toivon pienen sydämeni pohjasta, ettei kukaan pahoita mieltään blogiani lukiessaan (eikä kyllä milloinkaan muulloinkaan, ei ole erityisen kivaa olla surullinen)! Päädyin muuten Nurkissa -nimeen koska viihdyn parhaiten nurkissa ja pidän kissoista.Isona haluaisin koskettaa rauskua (tietenkin vain rauskun luvalla, koska luvatta toisen koskettaminen on ilkeätä ja paheksuttavaa, hyi!) ja jos minä saisin päättää maailman asioista, niin rauskut osaisivat lentää ja niitä saisi ottaa lemmikiksi jos pitäisi niistä hyvää huolta.

Johanna Heinonen (s.1992) asuu Turussa. Hänen lempiteensä on Nordqvistin Valkoinen elefantti.

nurkissa.sarjakuvablogit.com
pienmainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
[fts_twitter tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no search=sarjakuvablogit]
mainos
mainos

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.
Aihetunniste Twitterissä: #sarjakuvablogit


Käyttöehdot


Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Laivalahden puistotie 7
00810 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi