mainos
mainos

Sarjakuvablogit Helsingin festareilla – tapaaminen, somekilpailu ja palkinto

Bloggaajatapaaminen

Helsingin sarjakuvafestivaaleilla järjestetään sarjakuvabloggaajien tapaaminen launtaina 3.9. klo 16–18 festivaalialueen liepeillä Musiikkitalon kahvilassa (Mannerheimintie 13 A). Sarjakuvabloggaajille ja lukijoille on nyt mahdollisuus tavata netistä tuttuja naamoja livenä.

sarjisbloggaajamiitti-2016

Kuvitus: Tea Tee

Festaribloggauskilpailu!

Haluatko voittaa kassillisen sarjakuvia? Tee sarjisblogiisi bloggaus aiheella ”Paras sarjisfestarimuistoni” ja sen jälkeen jaa se Twitterissä, Instagramissa tai Facebookissa aihetunnisteilla #‎helsinkicomixfestival2016 ja #‎festarimuisto varustettuna. Kilpailutöiden DL on 1.9. Voittajalle ilmoitetaan festariviikonloppuna.

fatboys

Kuvitus: Kaisa Leka

Taivaallisin sarjakuvablogi 2016

Taivaallisin sarjakuvablogi -palkinto jaetaan kolmatta kertaa. Voittaja julkistetaan perjantaina 2.9. Voima-lavalla klo 14 jälkeen. Voittaja saa taidetarvikeliike Temperan lahjoittaman 200 euron lahjakortin. Kiitos Tempera!

Parhaan kotimaisen blogin valitsee Suomen sarjakuvaseuran asiantuntijaraati. Mukaan  kisaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Tempera-logoLinkkejä:

Miitin Facebook-tapahtuma

Sarjakuvabloggaajien Facebook-ryhmä

sarjakuvafestivaalit.fi

Helsingin sarjakuvafestivaaleilla (2.–4.9., Kansalaistori) nähdään monipuolista ohjelmaa, kuten sarjakuvamarkkinat, Pienlehtitaivas, tekijähaastatteluita, keskustelupaneeleita, gallerianäyttelyitä, työpajoja, performansseja, kilpailuita, katuruokaa ja iltaklubeja.

pienmainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
[fts_twitter tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no search=sarjakuvablogit]
mainos
mainos

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.
Aihetunniste Twitterissä: #sarjakuvablogit


Käyttöehdot


Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Laivalahden puistotie 7
00810 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi