mainos
mainos

Helsingin sarjakuvafestivaalit Korjaamolla 16.–17.9.2023

PAITA1

Helsingin 38. sarjakuvafestivaalit tuo kaupunkiin näyttelyitä, kansainvälisiä vieraita, tatuointistudion ja Batman-puhekaraokea.

Helsingin sarjakuvafestivaalit järjestetään 38:tta kertaa Kulttuuritehdas Korjaamolla (Töölönkatu 51 B, 00250 Helsinki) 16.–17.9.2023. Suomen kansainvälisin sarjakuvatapahtuma kerää vuosittain 9000–25000 kävijää.

Vuoden 2023 sarjakuvafestivaalien teemoina ovat matkustaminen ja saksankielinen sarjakuva, mikä näkyy monipuolisena ohjelmana ja useiden kutsuvieraiden esiintymisenä. Esillä on sarjakuvaa niin suuremmilta kustantajilta kuin pienlehtienkin muodossa.

Festivaalitaiteilija on Kimmo Lust.

Lisätietoa ja tervetuloa vapaaehtoiseksi: https://sarjakuvafestivaalit.fi/

 
pienmainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
[fts_twitter tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no search=sarjakuvablogit]
mainos
mainos

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.
Aihetunniste Twitterissä: #sarjakuvablogit


Käyttöehdot


Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Laivalahden puistotie 7
00810 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi