mainos
mainos

Sarjakuvaseuran vuosikokous + keskustelu sarjakuvablogeista 3.11.2023

Suomen sarjakuvaseura toivottaa  3.11.2023 jäsenensä lämpimästi tervetulleiksi syyskokoukseen ja sitä edeltävään keskustelutilaisuuteen, jonka aiheena ovat sarjakuvabloggaaminen ja sarjakuvablogit.fi-palvelun tulevaisuus. Keskustelutilaisuudessa saavat kaikki halukkaat äänensä kuuluville. 

Aiheesta alustavat paikalle kutsutut sarjakuvabloggaajat, jotka kertovat kokemuksistaan seuran ylläpitämällä sarjakuvablogit.fi sivustolla. Sarjakuvablogit on pitkäaikainen jäsenpalvelu, jonka ylläpito on kuitenkin muodostunut viime vuosina ongelmalliseksi. 

Palvelusta ei haluta suin päin luopua, vaan keskustelun tavoitteena on paitsi lisätä ymmärrystä sen merkityksestä, myös hahmotella sen tulevaisuutta. Haluamme kuulla sarjakuvablogit.fi-palvelun käyttäjiä, joihin osa hallituksen jäsenistäkin kuuluu/on kuulunut. 

Syyskokouksessa käymme läpi sääntömääräiset asiat, eli seuran toimintasuunnitelman vuodelle 2024 ja budjetin, sekä valitsemme hallituksen. Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus pyrkiä hallitukseen. Tarjolla pientä purtavaa.

Henry Söderlund sarjakuvafestivaalit 2023 pensselit web nelio

3. marraskuuta, Keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki, Ryhmätila 7, kello 16–19. Lisätietoa: info@sarjakuvaseura.fi. Kuva: Henry Söderlund / Helsingin sarjakuvafestivaalit 2023

sarjakuvaseura.fi/fi/sarjainfo/uutiset/805-vuosikokous2023  
pienmainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
[fts_twitter tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no search=sarjakuvablogit]
mainos
mainos

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.
Aihetunniste Twitterissä: #sarjakuvablogit


Käyttöehdot


Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Laivalahden puistotie 7
00810 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi