mainos
mainos

Helsingin sarjakuvafestivaalit 31.8.–1.9.2024, Kaapelitehdas

sarjakuvafestivaalit-2024-nelio

Helsingin sarjakuvafestivaalit järjestetään 31.8.–1.9.2024 Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa. 

Festivaalitaiteilija Reetta Niemensivu on luonut festivaalien visuaalisen ilmeen. Festivaalien teemoina ovat tänä vuonna brittiläinen sarjakuva ja pop. Kansainvälisinä vieraina Zoe Thorogood, Hamish Steele, Gareth Brookes ja Dave McKean Iso-Britanniasta, Anneli Furmark Ruotsista ja Joonas Sildre Virosta. Kotimaisia vieraita nähdään ja kuullaan paneeleissa, haastatteluissa ja näyttelyissä; mukana mm. JP Ahonen, Mika Lietzén, Heikki Rönkkö, ja Niko-Petteri Niva.

Festivaalit tarjoaa monipuolista, maksutonta tekemistä sekä lapsille että aikuisille. Ohjelmassa on luvassa kutsuvieraiden haastatteluja, paneelikeskusteluja, kilpailuja, työpajoja ja näyttelyitä. Esillä on sarjakuvaa niin suuremmilta kustantajilta kuin pienlehtienkin muodossa.

Osana sarjakuvafestivaalia järjestetään myös suosittu omakustannetapahtuma Zine Fest. Se jakaa tänäkin vuonna palkinnot pienlehdelle ja verkkosarjakuvalle. 

sarjakuvafestivaalit.fi

festivaalibanneri2024

HELSINKI COMICS FESTIVAL 2024

Cable Factory 31 August – 1 September 2024

This year’s Helsinki Comics Festival will take place at the Merikaapelihalli hall of the Cable Factory. The festival artist Reetta Niemensivu has created the visual identity of the festival. The themes of this year’s festival are British Comics and pop. The festival’s international guests are Dave McKean, Zoe Thorogood, Gareth Brookes, Hamish Steele from Great Britain, Anneli Furmark from Sweden, and Joonas Sildre from Estonia. In addition, many Finnish artists will be presenting their work in panel discussions and exhibitions, among them JP Ahonen, Mika Lietzén, Heikki Rönkkö, and Niko-Petteri Niva.

The festival offers a wide array of free activities for both children and adults. The programme includes interviews, panel discussions, competitions, workshops, and exhibitions. Comic books from major publishers will also be for sale, as well as small press publications and zines.

The popular event for self-published comics and zines Helsinki Zine Fest is, once again, a part of Helsinki Comics Festival and will be giving out awards for best small press publication and best online comic. 

Trackback from your site.

pienmainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
[fts_twitter tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no search=sarjakuvablogit]
mainos
mainos

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.
Aihetunniste Twitterissä: #sarjakuvablogit


Käyttöehdot


Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Laivalahden puistotie 7
00810 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi