Joulukuun kuukauden blogi: Tylypahkan Vessanpytty

Perustin blogini vuonna 2010 Oriveden Opiston sarjakuvalinjalla, missä sarjakuvapäiväkirjan ylläpitäminen oli osa opintojamme. Siihen asti olin tehnyt omaelämänkerrallista sarjakuvaa vain satunnaisesti, mutta kavereiden/lukijoiden kannustus on motivoinut jatkamaan piirtämistä lähes päivittäin. Päädyin käyttämään ’Tylypahkan Vessanpyttyä’ blogini nimenä suuren Harry Potter-innostukseni ja vessahuumorimaisten juttujeni vuoksi.

Herra Huuhkis Elli VuorioBlogin pitäminen on parhaimmillaan mahdollistanut monien hauskojen, mieleenpainuvien ja monien mielestä vähän typerienkin juttujen ikuistamisen, mikä taas on oikeuttanut irrotteluun niin piirtämisen laadun kuin sisällönkin suhteen. Olen sarjakuvapäiväkirjan kautta kasvanut ulos täydellisyyteen pyrkivästä piirtojäljestäni, jota olin epätoivoisesti yrittänyt saavuttaa koko ikäni. Voisin kokemusteni perusteella suositella sarjakuvapäiväkirjan pitämistä kenelle tahansa muullekin, koska sen avulla on ollut mahdollista jakaa kaikenlaisia kokemuksia hyvin ainutlaatuisella ja omannäköisellä tavalla.

Elli Vuorio on 21-vuotias kristiinankaupunkilainen, tällä hetkellä kouvolalaistunut ja kuvataidetta opiskeleva nuori. Hän harrastaa mielellään piirtämistä, laulamista ja cosplaytä, toteuttaa piirtämisessään ”tärkeintä on että, on hauskaa!” -ajattelutapaa ja suosittelee muitakin kokeilemaan joskus!

herrahuuhkis.sarjakuvablogit.com

Herra Huuhkis Elli Vuorio

Trackback from your site.

Comments (1)

  • Kuukauden Blogi

    |

    […] Pääsin kuukauden blogiksi, tiedän, niin on tehnyt ja tulee tekemään moni muukin, mutta teki mieli lausahtaa pari juttua […]

Comments are closed

pienlehtimainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
http

Sarjakuvablogit.comin toimintaa tukee taiteilijan tavaratalo Tempera. Temperalla on myymälä osoitteessa Uudenmaankatu 16, Helsinki sekä verkkokauppa.

Suomen laajin valikoima laadukkaita piirustus- ja taiteilijaintarvikkeita! Myymälästä Suomen sarjakuvaseuran jäsenkortilla 10–20 % alennus tuotteista.

Tempera.com/shop

1 day ago
RT @sarjakuvaseura: Kuukauden sarjakuvablogi: Ruutujen välistä. Turkulainen @max_sarin on viime aikoina mm. voittanut kaksi Eisner-palkinto… MakedoniaTre photo
1 week ago
Kirjoitin sarjakuvablogiin parin viikon tapahtumista ja tulevan vuoden suunnitelmista.

#sarjakuva #totentanz #sarjakuvablogit

https://t.co/CVYWJBpLFW