mainos
mainos

Joulukuun kuukauden blogi: Tylypahkan Vessanpytty

Perustin blogini vuonna 2010 Oriveden Opiston sarjakuvalinjalla, missä sarjakuvapäiväkirjan ylläpitäminen oli osa opintojamme. Siihen asti olin tehnyt omaelämänkerrallista sarjakuvaa vain satunnaisesti, mutta kavereiden/lukijoiden kannustus on motivoinut jatkamaan piirtämistä lähes päivittäin. Päädyin käyttämään ’Tylypahkan Vessanpyttyä’ blogini nimenä suuren Harry Potter-innostukseni ja vessahuumorimaisten juttujeni vuoksi.

Herra Huuhkis Elli VuorioBlogin pitäminen on parhaimmillaan mahdollistanut monien hauskojen, mieleenpainuvien ja monien mielestä vähän typerienkin juttujen ikuistamisen, mikä taas on oikeuttanut irrotteluun niin piirtämisen laadun kuin sisällönkin suhteen. Olen sarjakuvapäiväkirjan kautta kasvanut ulos täydellisyyteen pyrkivästä piirtojäljestäni, jota olin epätoivoisesti yrittänyt saavuttaa koko ikäni. Voisin kokemusteni perusteella suositella sarjakuvapäiväkirjan pitämistä kenelle tahansa muullekin, koska sen avulla on ollut mahdollista jakaa kaikenlaisia kokemuksia hyvin ainutlaatuisella ja omannäköisellä tavalla.

Elli Vuorio on 21-vuotias kristiinankaupunkilainen, tällä hetkellä kouvolalaistunut ja kuvataidetta opiskeleva nuori. Hän harrastaa mielellään piirtämistä, laulamista ja cosplaytä, toteuttaa piirtämisessään ”tärkeintä on että, on hauskaa!” -ajattelutapaa ja suosittelee muitakin kokeilemaan joskus!

herrahuuhkis.sarjakuvablogit.com

Herra Huuhkis Elli Vuorio

Comments (1)

  • Kuukauden Blogi

    |

    […] Pääsin kuukauden blogiksi, tiedän, niin on tehnyt ja tulee tekemään moni muukin, mutta teki mieli lausahtaa pari juttua […]

Comments are closed

pienmainos
pienmainos

Mainosta sarjakuvaasi tässä!
[fts_twitter tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no search=sarjakuvablogit]
mainos
mainos

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460


Sarjakuvablogit.com on Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, johon voi perustaa oman sarjakuvablogin. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon. Voit ehdottaa mielenkiintoista blogia Kuukauden blogiksi. Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja otamme mielellämme vastaan myös apua WordPress-pohjaisen sivuston kehittämisessä.

Tiimin ja Suomen sarjakuvaseuran tavoitat osoitteesta info@sarjakuvaseura.fi.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä palvelun ylläpitäjään osoitteessa webmaster@sarjakuvaseura.fi.
Aihetunniste Twitterissä: #sarjakuvablogit


Käyttöehdot


Suomen sarjakuvaseura ry
Sarjakuvakeskus
Laivalahden puistotie 7
00810 Helsinki
info@sarjakuvaseura.fi

Liity Suomen sarjakuvaseuraan! Liittymällä saat Sarjainfo-lehden kotiisi sekä jäsenkortin ja rahanarvoisia etuja. Samalla tuet suomalaista sarjakuvaa. Jäsenenä voit myös perustaa sarjakuvablogin tänne! sarjakuvaseura.fi